Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Črnogorska boksarska izkušnja


Prejšnji konec tedna se je ekipa Boksarskega kluba Legionar udeležila tekmovanja v črnogorski Budvi, ki je bilo organizirajo ob 40-letnici tamkajšnjega kluba. 

Šlo je za prireditev, na kateri so se boksali tudi profesionalni dvoboji. Boksal je eden boljših črnogorskih profesionalcev Nikola Sjekloča in srbski perspektivni boksar Veljko Ražnatović, sin Cece in zloglasnega Arkana.

boks_budva_2018_2Gal Šepic (do 69 kg) se je tako drugič v tednu dni pomeril z Milošem Krasnićijem iz Budve in dobro opravil svoje delo, kljub nesrečno sprejetemu udarcu s palcem v oko, kar mu je precej oviralo vid skozi dvoboj. Videlo se je, da ga je to nekako vrglo iz tira in ni odboksal, kakor si bi želel. Na koncu je tako slavil Črnogorec, ta borba pa je bila proglašena za najborbenejši par, za kar je Gal prejel pokal.

Fran Firer (do 75) je boksal s Petrom Marčićem, borba pa je bila enakovredna. V polni dvorani je publika glasno spodbujala Marčića kot tudi vse domačine. Borca sta odboksala dobro borbo, za zmago proti domačinu pa je bilo to premalo.

Vrnili smo se z dvema porazoma, a veliko izkušnjo.

A.Š.