Kandidata za župana Rogaške Slatine nekoliko drugače: nikoli si ne bi mislili, kaj imata skupnega …

12. 11. 2018 18:57

Še slab teden je do lokalnih volitev in v Rogaški Slatini boste volivci o prihodnjem županu/ju odločali med dvema kandidatoma: obstoječim dolgoletnim županom mag. Brankom Kidričem in izzivalko mag. Andrejo Flucher, dolgoletno občinsko svetnico, finančnico in podjetnico, kandidatko Socialnih demokratov. 

Klasične predstavitve kandidatov smo na Kozjansko.info enakovredno ponudili v naših promocijskih paketih. Zanj se je odločil le Branko Kidrič in si ga lahko preberete tukaj.

Obema kandidatoma pa smo brezplačno omogočili, da se predstavita na drugačen, nekoliko neobičajen način. Tako, da imate priložnost spoznati, kakšen odnos imata do domače občine, kako o njej razmišljata, se o njej izražata …

V ta namen smo na Kozjansko.info pripravili vprašalnik z nekoliko neobičajnimi vprašanji in Branka Kidriča ter Andrejo Flucher povabili k sodelovanju. Oba sta se z veseljem odzvala. Kot si lahko ogledate spodaj, se v marsikaterem razmišljanju razlikujeta, v presenetljivo veliko pogledih pa sta si zelo podobna. V oči vam bo padlo nenavadno ujemanje pri smislu za poetično izražanje o lastni občini.

anketa-volitve-kidric-flucher2

V naslednjih dneh boste na podoben način spoznali še kandidate za župane občine Šentjur in občine Šmarje pri Jelšah

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,168 seconds.