Telemach odprl prvo poslovalnico v centru Celja – poteka velika nagradna igra!

12. 9. 2018 6:30

V centeru Celja se je minulo soboto odprla nova Telemachova poslovalnica, ki predstavlja edino v mestnem jedru in hkrati največjo Telemachovo poslovalnico v Celju, ter prvi slovenski XIAOMI “shop in shop” v Telemachu!

telemach-celje-center-2-1V njej poleg telefonov in ostalih naprav ponujajo tudi široko paleto dodatkov za telefone (polnilci, ovitki,…).

Poslovalnica pa ni namenjena zgolj individualnim uporabnikom ampak tudi podjetjem, saj je v njej na voljo celoten nabor IT rešitev (spletna gostovanja, računalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija,…).

Pri enem ponudniku lahko torej odslej dobite praktično vse, kar trenutno ponuja trg informacijsko-telemonunikacijske tehnologije.

Poslovalnica je ljudem dostopna tako lokacijsko kot s ponudbo, kar ponazarja tudi njihov slogan “Čisto blizu”.

Ob uradni otvoritvi poslovalnice, ki je potekala minulo soboto v sklopu dogodka Najbolj očarljiva ulica v mestu, je bila napovedana tudi velika nagradna igra, katere zaključek in podelitev nagrad bo konec septembra.

telemach-celje-center-4-1Nov Telemachov center se nahaja na najbolj frekventnem delu mesta, v coni za pešče na Stanetovi ulici 7.

Nova poslovalnica se odpira pod okriljem podjetja iSERVER d.o.o., ki je prvi partner in uradni prodajalec celotenga nabora izdelkov Xiaomi v Sloveniji. Kitajski Xiaomi je po zadnjih podatkih analitskih hiš četrti največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu, med Slovenci pa je poznan tudi po robotskih sesalnikih, skirojih, prenosnih baterijah in slušalkah, a se v zadnjih letih uveljavla tudi na poročju mobilne telefonije. Poslovalnica v Celju bo prvi XIAOMI “shop in shop” v Telemachu v Sloveniji!

Iz XIAOMI ponudbe je tako, poleg široke palete njihovih pametnih telefonov, v poslovalnici na voljo tudi Xiaomi prenosniki, robotski sesalci, Action kamere, pametne zapestnice in veliko drugih lifestyle produktov.

telemach-celje-center-1-1Ker se podjetje iSERVER ukvarja tudi s spletnim gostovanjem prek blagovne znamke www.si-shell.net in s prodajo IT-opreme preko spletne trgovine www.strezniki.net, bodo z novo poslovalnico v centru Celja pridobila tudi podjetja. Ta bodo namreč v njej našla celoten nabor IT rešitev (spletna gostovanja, raunalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija,…).

Na enem mestu je torej tako individualnim kot poslovnim uporabnikom “Čisto blizu” skoraj vse, kar trenutno ponuja trg informacijsko-telemonunikacijske tehnologije.

Kot poudarjajo v poslovalnici, je njihov cilj dober servis in popolno posvečanje željam stranke. Obljubljajo, da bodo stranke medtem, ko jim bodo predstavljeni produkti, ki jih zanimajo, znali “pocartati”s kakšno kavico.

Velika nagradna igra z žrebanjem 29. septembra

telemach-celje-center-3-1Nova Telemachova poslovalnica v centru Celja pa je ob odprtju začela tudi z veliko nagradno igro, v kateri bodo promotorji ves mesec september po mestu delili letake (ti bodo na voljo tudi v sami poslovalnici).

Vse kar morate narediti je, da letak izpolnite in ga prinesete v poslovalnico. S tem se boste vključili v nagradno igro in lov na izjemne nagrade:

  1. nagrada – P20 Lite
  2. nagrada – Mi Action camera 4k
  3. nagrada – Samsung baterija 10.000 mAh

Žrebanje nagrad bo potekalo v soboto, 29. 9. 2018 ob 11. uri v poslovalnici na Stanetovi ulici 7 oz. v primeru lepega vremena pred njo.

V novi poslovalnici Telemach v centru Celja v mesecu septembru, poleg otvoritvenih nagrad, pripravljajo še nekaj drugih nagradnih iger in prodajnih akcij. Da česarkoli nebi zamudili, spremljajte Facebook stran Telemach Celje center.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X