Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Utinki z Najbolj očarljive ulice v Celju

Minulo soboto je bila celjska Stanetova ulica med t.i. zvezdo in lekarno prizorišče živahnega dogajanja, ki so ga organizatorji poimenovali Najbolj očarljiva ulica.

Ekipa Hajdi.si je ob tej priložnosti za svoje obiskovalce poskrbela s penino, sladkimi prigrizki in lepimi presenečenji. Na modni reviji pa je četica mini manekenov in makenenk skupaj z Iryno Osypenko Nemec in ostalimi imeni modne scene, predstavila nove trende jesenskih modnih dodatkov in otroških pripomočkov.

Hajdi Korošec Jazbinšek prvotni uspeh svoje spletne trgovine pred dvema letoma nadgradila s prelepo butično trgovino. Staromeščanska zgradba v kateri se nahaja, ji daje skrivnosten in topel pridih preteklosti. Poličke, dodelane do najmanjšega detajla, pa tvorijo prelepo butično zgodbo, ki jo med drugim krasi tudi kotiček, kjer lahko očki in mamice med nakupom previjejo svoje otroke in si odpočijejo ob dobri kavici.

Ljubezen do skrbno izbranih izdelkov, vrhunska butična prezentacija, in Hajdijina želja, da bi vsak obiskovalec ob vstopu doživel modno pravljico je tisto, kar nas že 2. leto vabi v trgovinico na Stanetovi.

V lepih vremenskih razmerah so v sodelovanju z bližnjimi trgovinami omogočili oblikovanje pričesk za najmlajše, oblikovanje ličenja, na odru oz. modni pisti pa so se predtavili mladi glasbeni in plesni ustvarjalci.

modna_revija_stanetova_september_2018_1

Vrhunec dogajanja je bila modna revija, na pisto pa so stopili tudi vrtičkarji.

modna_revija_stanetova_september_2018_3

V ozadju dogajanja med drugim stoji celjski mestni marketing, ki s želi povezovanjem trgovinic in storitvene dejavnosti v mestnem središču poživiti ulični utrip. Njegova vodja Tadeja Falnoga je ob pomoči moderatorke Vladimire Skale izžrebala tudi dobitnico darilnega bona.

modna_revija_stanetova_september_2018_2

V Stanetovi ulici je od sobote naprej na voljo tudi nov ponudnik, saj je svoje prostor odprlo telekomunikacijsko podjetje Telemach.

modna_revija_stanetova_september_2018_4

Preberite tudi:

Telemach odpira prvo poslovalnico v centru Celja – velika nagradna igra ob otvoritvi!

club1946-premium-klik