Najvplivnejši Kozjanskega in Obsotelja tudi med 100 najvplivnejšimi Slovenci

26. 4. 2018 5:16

100-lestvica-slo-obraziNa lestvici 100 najvplivnejših Slovencev za leto 2017 vrh lestvice zasedajo športniki. Na samem vrhu se je znašel Goran Dragić.

Takoj za šesterico športnikov na vrhu lestvice sta se zvrstila Melania Trump in Borut Pahor.

Na lestvici je tudi zmagovalec letošnjega izbora 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja Zdravko Počivalšek.

V reviji Obrazi 100 predstavili lestvico 100 najvplivnejših Slovencev v letu 2017. Vrh lestvice je obarvan popolnoma športno. Na prvem mestu se je znašel nekdanji kapetan slovenske reprezentance in kapetan NBA moštva Miami Heat Goran Dragić, sledi mu biser slovenske košarke Luka Dončić, tretje mesto pa je zasedla smučarka Ilka Štuhec.

Sledijo predsednik Uefe Aleksander Čeferin, nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov, vratar Atletica iz Madrida Jan Oblak, prva dama ZDA Melania Trump in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Na lestvici najvplivnejših Slovencev se je znašel tudi minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek (70. mesto). Slednji je letos zasedel prvo mesto na lestvici 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsoteljaki smo jo na Kozjansko.info pripravili še deveto leto zapored. V njej na podlagi analiz in mnenja komisije vsako leto izbiramo posameznike iz vseh družbenih področij, ki so zaznamovali preteklo leto.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,750 seconds.