Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni koncert BEO II. OŠ Rogaška Slatina (foto, video)


II. OŠ Rogaška Slatina je v podporo nadarjenim učencem in nadarjenim učencem, ki se bodo udeležili British English Olympics v Londonu, od 27. marca do 10. aprila 2018, pripravil dobrodelni koncert, ki so ga poleg učencev centralne OŠ in učencev podružničnih šol obogatili tudi številni gostje iz Rogaške Slatine in bližnje okolice, med drugim tudi nekdanji bivši učenci omenjene šole.
koncert-os2Po besedah ravnateljice mag. Karle Škrinjarić bodo sredstva od prodaje vstopnic namenjena za delno pokritje stroškov udeležbe na British Enclish Olympics, ki je še mnogo več kot tekmovanje v znanju angleščine, ampak je tudi tekmovanje v komunikaciji, debati, drami, motivacijskem govoru, akapeli, v skrivnostnem izzivu ter v improvizaciji. Poleg tega se bodo učenci udeležili izletov v London, Oxford, Portsmouth …, udeležili se bodo različnih delavnic, kjer se bodo pripravljali na tekmovanje, neformalnih druženj (mednarodni večer, karaoke, disco, talenti …), bivali pa bodo v prestižni šoli ARDINGLY COLLEGE.
Na II. OŠ Rogaška Slatina so se za udeležbo na tekmovanju odločili z razlogom, da vidijo, kako je učijo otroci v svetu in tako bo 17 učencev omenjene šole zastopalo barve šole, barve Rogaške Slatine in Slovenije v svetu.
Omenjeni projekt je izjemno zahteven, tudi finančno, zaradi tega pa so se odločili, da pripravijo dobrodelni koncert, kjer bodo sredstva zbrana z nakupom vstopnic namenili za izvedbo omenjenega projekta.
koncert-os3
Z dobrodelnim koncertom so mlade nadobudne učence podprli bivši učenci iz Rogaške Slatine in širše. Za šolski sklad so svoj nastop podarili: Ansambel Aplavz, Tamburaši Rogatec, Glasbena šola Simona Plemenitaša, Slovenski zvoki, Mladi upi, skupina Sled, Kvarta, Barbara Žerjav, MPZ in šolski band, sodelovali pa so tudi učenci podružničnih šol.
Nekaj utrinkov v videu in fotogaleriji.

Še fotogalerija:

K. C.