Kidrič bo brcal bližje domu

23. 1. 2018 22:53

Po prehodu iz drugoligaških zelenic je Mestinjčan Rok Kidrič jesenski del prvoligaškega nogometnega tekmovanja preživel pri “brezdomskem” Ankaranu, pomladni del prvenstva pa bo pričakal v novem kolektivu. Z Aluminijem iz Kidričevega je namreč podpisal dvoinpolletno pogodbo. 

O vrednosti dogovora na spletnem mestu njegovega novega kluba “seveda” ne poročajo, nemška spletna stran Transfermarkt pa njegovo tržno vrednost ceni na 250 tisočakov.

22-letni nogometaš je bil v prejšnji sezoni drugi strelec druge lige, saj je v 24 tekmah za ekipo Doba dosegel 19 zadetkov. Na 10 prvoligaških preizkušnjah je viskorasli napadalec, ki meri za nogomet “ekstremnih” 196 centimetrov, nasprotnega vratarja premagal dvakrat.

Kidrič se je nogometno izobrazil v nogometni šoli NK Šmarje pri Jelšah ter nato v Celju, potem pa je igral v Šmartnem ob Paki, Slovenskih Konjicah in na Ptuju.

Preberite tudi prispevek o njegovih nogometnih začetkih in prvem prvoligaškem golu, ki ga je spisal naš urednik in njegov nekdanji trener (klik!)

bR; foto: NKAK

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,277 seconds.