Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kidrič bo brcal bližje domu


Po prehodu iz drugoligaških zelenic je Mestinjčan Rok Kidrič jesenski del prvoligaškega nogometnega tekmovanja preživel pri “brezdomskem” Ankaranu, pomladni del prvenstva pa bo pričakal v novem kolektivu. Z Aluminijem iz Kidričevega je namreč podpisal dvoinpolletno pogodbo. 

O vrednosti dogovora na spletnem mestu njegovega novega kluba “seveda” ne poročajo, nemška spletna stran Transfermarkt pa njegovo tržno vrednost ceni na 250 tisočakov.

22-letni nogometaš je bil v prejšnji sezoni drugi strelec druge lige, saj je v 24 tekmah za ekipo Doba dosegel 19 zadetkov. Na 10 prvoligaških preizkušnjah je viskorasli napadalec, ki meri za nogomet “ekstremnih” 196 centimetrov, nasprotnega vratarja premagal dvakrat.

Kidrič se je nogometno izobrazil v nogometni šoli NK Šmarje pri Jelšah ter nato v Celju, potem pa je igral v Šmartnem ob Paki, Slovenskih Konjicah in na Ptuju.

Preberite tudi prispevek o njegovih nogometnih začetkih in prvem prvoligaškem golu, ki ga je spisal naš urednik in njegov nekdanji trener (klik!)

bR; foto: NKAK