Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Obsežno odpravljanje posledic neurja


Po nedavnem neurju, ki se je razbesnelo nad Slovenijo, so pristojne službe včeraj začele z odpravljanjem posledic. Tudi na območju KiO so imeli veliko dela.

Kot poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje so v Šentjurju v naselju Krajnčica gasilci PGD Šentjur pokrili del strehe stanovanjske hiše in hleva odkrite zaradi včerajšnjega močnega vetra.

V Šmarju pri Jelšah so v naselju Mala Pristava gasilci PGD Šmarje odstranili drevo, ki je ogrožalo hišo in na Ulici na Livado v Šmarju pri Jelšah odstranili drevo s strehe objekta.

V Podčetrtku so gasilci PGD Pristava pri Mestinju na več lokacijah odpravljali posledice po neurju. Pokrili so strehe na 8 stanovanjskih hišah, drvarnici, čebelnjaku in hlevu. Tudi v Olimju so gasilci PGD Podčetrtek nudili pomoč občanom pri pokrivanju strehe dveh stanovanjskih hiš po neurju.

V Rogatcu so gasilci PGD Rogatec na Celjski cesti  iz stanovanjskega objekta izčrpali 2 kubična metra meteorne vode, v Tepševem grabnu in na Celjski cesti pa so očistili meteorne jaške in cestišče.

hoomstock-polsi-klik