Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prenovljena mesnica Moj mesar Jože vabi z novo podobo in razširjeno ponudbo (video)

V torek je vrata odprla prenovljena Kašča Šmarje, ki jo je Kmetijska zadruga Šmarje pričela obnavljati pred mesecem dni.

V sklopu celovite obnove so prenovili notranjost trgovine, sprememba pa je tudi v ponudbi, ki bo odslej temeljila na domačih, lokalnih izdelkih iz Obsotelja in Kozjanskega. Ostalo ponudbo bodo dopolnili z izdelki v sklopu Mercatorjeve franšize.

V takšno trgovino seveda sodi tudi mesar, ki prisega na izdelke slovenskega porekla – Moj mesar Jože.

Nova podoba trgovine, v katero boste vstopali skozi nov in večji vhod, je že na prvi pogled privlačnejša, čemur sledi tudi vsebina oz. ponudba. Seveda pa kupce čaka še eno presenečenje – oddelek mesarije, ki ima po novem podobo kozolca. In to ne kakršenkoli – gre za prenovljeni, več kot stoletje star kozolec z našega območja, pri katerem obnovi in postavitvi je aktivno sodeloval sam direktor mesnice Jože Škorjanc.

40-joze_in_kasca_smarje-41

Vizualna in vsebinska prenova mesnice Moj mesar Jože daje občutek še večje mere domačnosti kot doslej. Pestra, dišeča in tudi za oko vabljiva ponudba nagovarja slehernega potrošnika – temelji namreč na mesu slovenskega porekla, prenova pa je prinesla tudi nekoliko razširjeno in prenovljeno ponudbo.

“Za prenovo sem se odločil, ker sem menil, da je nujno potrebna – vsa leta prodajamo izdelke, ki bazirajo na domačem in je prav, da jih tudi prodajamo v bolj domačem okolju. Po novem se mesnica nahaja pod kozolcem, ki je zagotovo eden izmed najpomembnejših slovenskih simbolov. Gre za tradicijo, pod kozolcem se je v preteklosti marsikaj dogajalo, česar sem bil deležen tudi sam…”, nam je ob tej priložnosti zaupal Jože Škorjanc, direktor mesnice.

Po novem boste v mesnici Moj mesar Jože lahko poleg standardne kvalitetne ponudbe kupili slovensko perutnino in junjetino rejcev, ki so člani Kmetijske zadruge Šmarje. Ob tem Škorjanc dodaja, da tudi ostala ponudb ostaja na visokem nivoju, kot pred prenovo, nekoliko so razširili delikatesno ponudbo.

Jože Škorjanc (tretji z leve) je ponosen, da podjetju zaposluje same izšolane mesarje, kar je danes redkost.
Jože Škorjanc (tretji z leve) je ponosen, da v podjetju zaposluje same izšolane mesarje, kar je danes redkost.

“Največja novost so novi dobavitelji, ki so z lokalnega okolja, v ponudbi so po novem siri, domača perutnina, večji poudarek bomo skupaj s Kmetijsko zadrugo Šmarje dajali na ponudbo govedine iz lokalnega območja, kar je sicer redna ponudba že od samih začetkov delovanja mesnice. Vesel sem, da smo s Kmetijsko zadrugo Šmarje našli skupno pot in smo resni partnerji pri realizaciji lokalne ponudbe,” je še povedal Škorjanc.

Slovenski artikli iz lokalnega območja, neuporaba kemičnih preparatov, tradicija, delo domačih rok ter dostopna cena, so po besedah Škorjanca razlogi, zakaj se splača kupovati v mesnici Moj mesar Jože.

30-joze_in_kasca_smarje-31

Aktualni ponudbi pa bo že konec pomladi dodana novost – steaki, ki so trenutno v fazi priprave oz. zorenja, že od tega konca tedna pa bodo v mesnici na voljo prvi artikli v liniji bio ponudbe in sicer bio teletina in bio hrenovke, s časoma pa se bodo ponudbo bio izdelkov še razširili. 

Jože Škorjanc skupaj s Kmetijsko zadrugo vabi na sobotno uradno otvoritev prenovljenih prostorov, kjer se boste lahko s prve roke seznanili z novostmi in prenovljeno ponudbo.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI ZA SVINJSKO POLOVICO

Skupaj z mesnico Moj mesar Jože in radiem Štajerski val (poslušate ga lahko tudi na naši strani – desni stolpec), pa na Facebooku pripravljamo veliko nagradno igro, s katero lahko, z malo poznavanja in sreče, dobite čisto pravo svinjsko polovico!

Za več kliknite na Facebook stran Kozjansko.info (klik!) 

(Preverite pogoje sodelovanja)