Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

32. Štajerski valček 2016 (foto in video)


32_stajerski_valcek_2016_1Sinoči se je v nabito polni Večnamenski športni dvorani Podčetrtek odvil tradicionalni 32. Štajerski valček, zabavno – glasbeni večer s prijatelji, ki ga vsako leto organizira Štajerski val. Tudi letos je postregel z odličnimi glasbenimi gosti, za zabavne vložke pa so poskrbeli kar radijci sami. 

Večer zabavne glasbe in smeha

Pred približno tisoč petsto obiskovalci so na oder stopili trenutno najbolj vroči izvajalci zabavne glasbe pri nas. Zbrane so letos zabavali ansambli Unikat, Gadi, Petka, Navihanke, Poskočni muzikanti, Alfi Nipič, Folklorna skupina Kozje, Tanja Žagar, Lun’ca, skupina M.J.A.V., Zlata Martinc, Sekstakord, Donačka in Godba Liboje. Inserte vseh nastopajočih si lahko ogledate tukaj:

Program so tudi letos povezovali voditelji najstarejše lokalne radijske postaje. Ti pa so svoje zveste poslušalce, ki so jih tokrat gledali s tribun, nagovarjali z odra in jim na nekoliko drugačen način pričarali večer glasbe in zabave. Predvajali so jim Kozjanskega zdravnika, parodijo na znano televizijsko nadaljevanko, ki je nastal v njihovi lastni produkciji. V njem so nastopajoči prikazali odlične igralske sposobnosti.

32_stajerski_valcek_2016_2

Čisto na koncu so z odra obiskovalce pozdravili in se jim zahvalili za zaupanje vsi zaposleni na Štajerskem valu ter skupaj z njimi, ob spremljavi ansambla Donačka, zapeli Slakovo V dolini tihi, prisluhnete jim lahko ob koncu zgornjega posnetka.

Vabljeni k ogledu fotografij, posnetih na 32. Štajerskem valčku.

eH

oblast-polsi-klik