Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski boksarji na Pokalu Ribičije v Mariboru prikazali odlično pripravljenost


boks_legionar_ribicija_2016_1Minulo soboto so mladi boksarji Boks kluba Legionar znova poskrbeli za odlične rezultate. V okviru velikega avto spektakla se je odvil Pokal Ribičije Maribor 2016. Udeležila sta se ga dva boksarja in boksarica Boks kluba Legionar. Obenem pa je šlo za zadnji “test” pred Državnim prvenstvom, ki bo na sporedu čez 14 dni.

Prva je v kategoriji do 57 kg navdušila Sara Poharc, ki je boksala proti Jasmini Strelec iz Sande team Ruše. Po oceni trenerja Aleša Šurbka se je Sara odlično borila in prevladovala skozi celoten dvoboj. Držala se je dogovorjenega in borbo zasluženo, po enotnem mnenju sodnikov, tudi dobila.

Drugi je stopil v ring Gal Šepic, ki je nastopal v kategoriji do 69 kg (kadeti). Za Gala je bil to šele drugo tovrstno tekmovanje. Nasproti mu je stal nekoliko izkušenejši Nani Pivec (Sande team Ruše). Gal se je po besedah trenerja Šurbka dobro boril skozi celoten dvoboj, a se ob koncu ni izšlo za zmago. Pokazal je precejšnjo mero znanja in volje, rezerve vsekakor ostajajo.

boks_legionar_ribicija_2016_2

Zadnji je v ring stopil član Boks kluba Legionar Fran Firer, ki je nastopil v kategoriji do 75 kg. Njegov nasprotnik je bil Pero Pravdič iz Dejan Zavec boxing kluba. Fran je po besedah Šurbka dobro izkoristil svojo višino in nasprotnika nekajkrat prisilil v napake, dobro predstavo je naredil v posameznih serijah in stisnil nasprotnika. Ob koncu se je z rezultatom 2:1 veselil zmage. 

Vir in foto: Boks klub Legionar

tek-po-smarskih-polsi-klik