Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Letni koncert godbe na pihala Steklarna Rogaška (foto in video)


koncert_godba_na_pihala_steklarna_rogaska_1Minulo soboto je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekal redni letni koncert godbe napihala Steklarna Rogaška. Prireditev je tudi tokrat povezoval in s humornimi vložki popestril Igor Habjan, gostje so bili člani folklorne skupine Minerali iz Kostrivnice.

Godba na pihala Steklarna Rogaška je lani obeležila sedemdeseto obletnico delovanja, o čemer smo tudi mi obširneje poročali (klik!). Tudi tokrat je 30-članska zasedba pod vodstvom dirigenta Jureta Krajnca obiskovalce navduševala z znanimi slovenskimi in tujimi skladbami.

koncert_godba_na_pihala_steklarna_rogaska_2

Prireditev je povezoval Igor Habjan, ki je zbrane uvodoma nasmejal z nekoliko prirejenim znanim stavkom aktualnega premiera Cerarja, kar so storili tudi godbeniki. Vse do konca koncerta so imeli na notnih stojalih izobešene liste z napisom “Slovenec sem, na jamram, delam, igram!“.

Med koncertom so na oder stopili člani folklorne skupine Minerali iz Kostrivnice, ki so prikazali nekaj sestavov, s katerimi so v preteklih letih uspešno nastopali po vsej Sloveniji.

koncert_godba_na_pihala_steklarna_rogaska_3

Vabljeni k ogledu foto utrinkov s prireditve, v video posnetku pa lahko prisluhnete insertom njihovega nastopa.

eH

slavija-polsi-klik