Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tadej Toš tudi v tretje ujet med zidovi (foto in video)


Tadej Tos 2015_00033Namesto na Ipavčevem vrtu, ki je sicer nadkrit s platneno streho, je Tadej Toš tudi v svojem tretjem poskusu zaradi dežja svoj šentjurski nastop izvedel v kulturnodomski dvorani, a prvič po prenovi.

V predstavi Stand up for Slovenija tega dejstva ni pozabil omeniti in obenem pohvalil lokalno skupnost, da za razliko od politike na višji ravni vlaga v kulturo.

Tudi sicer je bila predstava priznanega gledališčnika polemična in pravzaprav nekoliko tragična, saj je iz zelo dobro zasedenih tribun izvabljal dobro merjene salve smeha na teme, ki nam v resnici grenijo življenje. To je tudi eden redkih preostalih kanalov, skozi katere je možna tovrstna kritika in Toš za razliko od mnogih standuperskih sotrudnikov to odlično izkorišča.

S predstave, ki jo velja še kdaj ujeti, si oglejte drobec premikajočih slik, kakor tudi šopek njegovih “frisov”. Predstavo je v okviru Šentjurskega poletja organiziral šentjurski JSKD, nekateri obiskovalci pa so do vstopnic prišli s pomočjo nagradne igre na Polovički.

f/v: bR

polovicka_celje_klik