Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modrijani napolnili dvorano Kulturnega centra v Rogaški Slatini (foto, video)


Občina Rogaška Slatina je tudi letos na osrednjo prireditev ob marčevskima praznikoma (dan žena in materinski dan) v goste povabila Modrijane. Dvorana Kulturnega centra v Rogaški Slatini se je začela polniti že uro pred prireditvijo in presegla vse stolne kapacitete.

Na mame in žene so se spomnili tudi slatinski osnovnošolci, ki so s pestrim programom dodobra zagreli dvorano. Veliki finale večera je bil rezerviran za Modrijane, ki so s svojo energičnostjo, humorjem in dobro glasbo zagreli srca obiskovalcem.

Župan Občine Rogaška Slatina, mag. Branko Kidrič, je ob tej priložnosti čestital obiskovalkam za oba marčevska praznika in ob tem dejal: »V času, v katerem živimo, pravimo, da ni najboljši in ob tem imamo tudi različne stvari v mislih. Politično dogajanje, predvsem pa posledice odločitev tistih, ki so dolžni skrbeti za odločitve v naši državi. Ampak, kaj bi tarnali. Od tega tako ali tako skoraj nič nimamo. Zato raje glejmo pozitivno na življenje. Nič nam ni bilo samo po sebi dano. Vse smo si v življenju morali izboriti, se potruditi. Cenimo vlogo žene, mame, direktorice, delavke, kmetice in še bi lahko našteval v današnjem življenju in današnji družbi in vse to želim poudarit tudi s tega vidika, ker vam želim, da bi si ob vseh teh obveznosti našle čas tudi zase. Verjamem, da je vse enostavneje reči, kot potem zrealizirati, ampak poskusite. Vsaj to je moja želja. Želim, da bi vse to, kar počnete, zaznali tudi številni  drugi in vam vsaj nekajkrat v letu rekli hvala. Čestitam vam za vse kar počnete med letom in se vam zahvaljujem za vse tiste stvari , ki jih naredite za širšo družbeno skupnost.«

Dvorana Kulturnega centra se je pričela polniti že uro pred koncertom in presegla vse kapacitete, tudi stojišča. 

Na prireditvi so ob kulturnem programu sodelovali tudi slatinski osnovnošolci in tako dvorano z navdušenjem pripravili do osrednjih gostov, Modrijanov. V spodnjem videoposnetku poglejte, kaj so pripravili.

Modrijani so trenutno eden izmed najbolj iskanih narodno-zabavanih ansamblov v Sloveniji. 

Le kdo ne pozna njihove Ti ti ti moje rožice. Zdelo se je, da dvorana diha za ta komad. Ko je bil na vrsti, ga je pospremilo veliko veselje. Poglejte spodnji videoposnetek.

Mnogi med njimi so si želeli, da bi Modrijani še zapeli kakšno. Da bo spomin na njihov koncert ostal tudi na naših straneh, smo vam v spodnjem prispevku pripravili venček pesmi z Modrijani.

Vabimo vas, da si pogledate videoposnetke in tudi našo galerijo fotografij (KLIK!!), ki smo jo posneli na koncertu. Prijetno druženje se je nadaljevalo v preddverju dvorane, kjer so zakusko pripravile žene iz Društva Gaja.

f/t/v: J. C.