Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

NK Šmarje pri Jelšah : NK Dinamo Zagreb 2:4


smarje dinamoNK Dinamo Zagreb je pričakovano dobil današnje prijateljsko srečanje z NK Šmarje pri Jelšah. Manj pričakovan je bil izid tekme, na kateri so se domači igralci dobro upirali hrvaškemu prvenstvenemu in pokalnemu prvaku, saj sta v mreži Zagrebčanov končali dve žogi.

Tekma med Dinamom in Šmarjem je bila vrhunec ob današnji otvoritvi športnega parka Šmarje pri Jelšah. Na tribunah in ob igrišču se je zbralo okrog 700 gledalcev. Zagrebčani, ki se trenutno mudijo na pripravah na Rogli, so tekmo izkoristili za uigravanje ekipe pred začetkom sezone in kvalifikacij za Ligo prvakov. Tekma se je končala z izdom 2:4. Zagrebčani so dobili prvi polčas z 2:0, izid pa bi lahko bil drugačen, če bi Alen Neskić namesto prečke v prvi akciji na tekmi zadel mrežo. V drugem polčasu je Neskiću po lepi akciji uspelo zadeti in znižati izid na 1:2. Dinamo je hitro odgovoril s hitrim zadetkom. Šmarčani pa so zvenečim gostom pripravili še eno presenečenje, ko je Žiga Vraničar lepo zaobšel vratarja in žogo poslal v prazno mrežo.  Ob koncu srečanja so hrvaški prvaki še enkrat zatresli mrežo sicer odličnega Davida Jesenka.

Šmarje pri Jelšah : Dinamo 2:4 (0:2)
Športni park, Šmarje pri Jelšah, 700 gledalcev

Postava Šmarja: Jesenko – Stipolšek, Mraz, Deučman, Mauher – Jančić, Zagajšek, Debelak, Asllanaj – Vraničar, Neskić, trener Ibrahim Neskić (igrali so še: Lorger, Golež, Zlodej, Bobek, Čakš, Drofenik, Žnider)

Postava Dinama: Kelava (od 46. Lončarić) – Vrsaljko (od 46. Tomečak), Tonel (od 46. Barbarić), Cufre (od 46. Ademi), Ibanez (od 46. Palić) – Chago (od 46. Leko), Kovačić (od 46.Sammir), Šitum (od 46. Badelj) – Sylvestr (od 46. Alispahić), Kramarić (od 46. Rukavina), Beqiraj (od 46. Krstanović), trener: Krunoslav Jurčić

Strelci: 1:2 Neskić (48.), 2:3 Vraničar (69.) / 0:1 Kovačić (18.), 0:2 Kramarić (44.), 1:3 Rukavina (50.), 2:4 Barbarić (77.)

S tekme med NK Šmarje pri Jelšah in NK Dinamo smo pripravili tudi obsežno foto in video reportažo.

neskic jesenko vranicar

Za Šmarje sta zadela Alen Neskić (levo) in Žiga Vraničar (desno). Kapetan David Jesenko (v sredini) je z nekaj odličnimi posredovanji preprečil več zadetkov v šmarski mreži

Preberite tudi: Nogometni praznik v Šmarju kronan z dvema zadetkoma v Dinamovi mreži (foto in video)