Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Predstavi svoje mnenje in postani lastnik Xbox 360


Spoštovani obiskovalci spletnega časopisa Kozjansko.info, vabimo vas, da postanete aktivni soustvarjalci vsebin vašega najljubšega regionalnega spletnega portala.

Z veseljem ugotavljamo, da se je Kozjansko.info med vami dobro “prijel”, saj nas mesečno obišče več kot 20.000 obiskovalcev.  Želeli bi, da skupaj izkoristimo možnosti dvosmerne komunikacije med avtorji vsebin in njihovimi bralci, ki jo kot medij sodobnosti omogoča internet. Obiskovalci lahko svoja mnenja, ideje, razmišljanja in stališča o aktualnih tematikah širši javnosti posredujete preko foruma ali komentarjev k novicam.

In prav tovrstno argumentirano debato ob aktualnih problematikah bi želeli vzpodbuditi na Kozjansko.info. Da vam vlijemo poguma in moči ter pripomoremo k prvemu koraku tovrstne spletne komunikacije, organiziramo vzpodbudo v obliki lepih nagrad za aktivne pisce.

Vsi, ki boste med 11. junijem in 2. julijem na Kozjansko.info objavili vsaj 3 vsebinsko smiselne večstavčne komentarje (bodisi kot komentar pod novico, bodisi na novo ali aktualno temo na forumu), boste sodelovali v žrebu za glavno nagrado – igralno konzolo Xbox360 in za 10 majic Kozjansko.info.

Za sodelovanje je potrebna registracija na Kozjansko.info, ki jo lahko opravite v zelenem robu desno zgoraj na strani (ali s klikom na to povezavo).

Za natančnejša pravila  kliknite na Pogoje sodelovanja v nagradni igri.

 
Vabljeni k aktivni debati o aktualni problematiki, izpostavljeni na vašem regionalnem spletnem portalu Kozjansko.info!