Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pogoji sodelovanja v nagradni igri Xbox 360


Izvajalec nagradne igre na portalu Kozjansko.info je Drugi svet, Spletne tehnologije d.o.o. (v nadaljevanju izvajalec). Nagradna igra poteka med 11. 6. 2010 in 2. 7. 2010. Med  sodelujočimi v nagradni igri v navedenem časovnem terminu, bo izvajalec po sistemu naključnega računalniškega žreba izžrebal zmagovalca, ki prejme igralno konzolo Xbox 360 Elite ter še 10 nagrajencev, ki prejmejo kratko majico Kozjansko.info

V nagradni igri lahko sodelujejo le registrirani člani portala Kozjansko.info. Za sodelovanje v nagradni igri morajo registrirani člani v času nagradne igre objaviti vsaj 3 vsebinsko smiselne večstavčne komentarje na katerokoli izmed novic objavljenih na Kozjansko.info ali na katerikoli temi foruma Kozjansko.info.

Komentarji, ki ne bodo vsebinsko povezani z novico ali temo na forumu oz. komentarji, ki bodo napisani zgolj za sodelovanje v tej nagradni igri, brez kakršnekoli vsebinske povezave z novico ali temo na forumu in komentarji, ki bodo kršili pogoje registracije in pravila forum Kozjansko.info, bodo odstranjeni. Odločitev o odstranitvi takšnih komentarjev odloča uredništvo portala Kozjansko.info. Odločitev uredništva je dokončna.

Za vse sodelujoče v nagradni igri veljajo enaki pogoji kot so navedeni v pogojih registracije na portalu Kozjansko.info.

Zaključek nagradne igre je petek, 2. julija 2010. Najkasneje v 7 dneh po zaključku nagradne igre bo opravljen računalniški žreb med registriranimi člani Kozjansko.info, ki so izpolnili pogoje sodelovanja v nagradni igri. Najkasneje v 10 dneh po zaključku nagradne igre bodo rezultati objavljeni na portalu Kozjansko.info, nagrajenci pa obveščeni po e-pošti.

Žreb uredništva je dokončen. V kolikor nagrajenec ne prevzame nagrade v 15 dneh po razglasitvi rezultatov, do nagrade ni več upravičen in lahko z nagrado razpolaga izvajalec v kakršnekoli namene.

Drugi svet d.o.o., Spletne tehnologije, junij 2010