Pogoji sodelovanja v nagradni igri Xbox 360

10. 6. 2010 11:03

Izvajalec nagradne igre na portalu Kozjansko.info je Drugi svet, Spletne tehnologije d.o.o. (v nadaljevanju izvajalec). Nagradna igra poteka med 11. 6. 2010 in 2. 7. 2010. Med  sodelujočimi v nagradni igri v navedenem časovnem terminu, bo izvajalec po sistemu naključnega računalniškega žreba izžrebal zmagovalca, ki prejme igralno konzolo Xbox 360 Elite ter še 10 nagrajencev, ki prejmejo kratko majico Kozjansko.info

V nagradni igri lahko sodelujejo le registrirani člani portala Kozjansko.info. Za sodelovanje v nagradni igri morajo registrirani člani v času nagradne igre objaviti vsaj 3 vsebinsko smiselne večstavčne komentarje na katerokoli izmed novic objavljenih na Kozjansko.info ali na katerikoli temi foruma Kozjansko.info.

Komentarji, ki ne bodo vsebinsko povezani z novico ali temo na forumu oz. komentarji, ki bodo napisani zgolj za sodelovanje v tej nagradni igri, brez kakršnekoli vsebinske povezave z novico ali temo na forumu in komentarji, ki bodo kršili pogoje registracije in pravila forum Kozjansko.info, bodo odstranjeni. Odločitev o odstranitvi takšnih komentarjev odloča uredništvo portala Kozjansko.info. Odločitev uredništva je dokončna.

Za vse sodelujoče v nagradni igri veljajo enaki pogoji kot so navedeni v pogojih registracije na portalu Kozjansko.info.

Zaključek nagradne igre je petek, 2. julija 2010. Najkasneje v 7 dneh po zaključku nagradne igre bo opravljen računalniški žreb med registriranimi člani Kozjansko.info, ki so izpolnili pogoje sodelovanja v nagradni igri. Najkasneje v 10 dneh po zaključku nagradne igre bodo rezultati objavljeni na portalu Kozjansko.info, nagrajenci pa obveščeni po e-pošti.

Žreb uredništva je dokončen. V kolikor nagrajenec ne prevzame nagrade v 15 dneh po razglasitvi rezultatov, do nagrade ni več upravičen in lahko z nagrado razpolaga izvajalec v kakršnekoli namene.

Drugi svet d.o.o., Spletne tehnologije, junij 2010

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X