Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mediji o zgodbi “Odhod Štajerskega vala”


Zgodbo o napovedanem odhodu Štajerskega vala iz Šmarja pri Jelšah, ki smo jo razkrili na Kozjansko.info, so začeli spremljati tudi nekateri drugi mediji.

Današnji spletni Večer v članku z naslovom Odhaja Štajerski val iz svoje zibelke? obširneje predstavlja zaplet. Navaja tudi izjavo direktorja Radia Damjana Gobca, da se je za odpoved odločil zgolj iz ekonomskih razlogov ter direktorja Knjižnice in župana Jožeta Čakša, da so ga Gobčevi očitki o nedobrodošlosti Radia v Šmarju prizadeli, saj temu ni tako.

O dogajanju okrog šmarskega radia se je v članku z naslovom Radijci na prepihu razpisal tudi Žurnal24. V spletni novici lahko preberemo ponovno Gobčevo napoved odpuščanja redno zaposlenih. Žurnal navaja, da Štajerski val zaposluje 13 ljudi, pogodbeno oz. honorarno pa z njim sodeluje 47 sodelavcev.

Na spletni strani Novega tednika lahko zaenkrat preberemo le kratko novico s povzetkom zapleta.

Delo, Dnevnik, Finance in drugi večji spletni mediji o tej zgodbi zaenkrat ne poročajo.

Dogajanje okrog selitve Štajerskega vala novinarji Kozjansko.info raziskujemo še naprej, zato lahko na vašem priljubljenem spletnem portalu kmalu pričakujete nove zanimive prispevke o tej tematiki.


*V besedilu omenjene članke lahko dosežete s klikom na modro obarvano povezavo v tekstu.

Preberite tudi:

Štajerski val odhaja iz Šmarja, napovedana odpuščanja!

Pojasnilo Jožeta Čakša o sporu s Štajerskim valom, Damjan Gobec brez komentarja