Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška proti 4. krogu pokala; Podčetrčani v boj z Mariborčani; v Šentjurju prva tekma državnega prvenstva; v Lesičnem Slovenija : Hrvaška!


 

Z včerajšnjo prepričljivo zmago nad Konjicami s 100:74 se ekipa Rogaške resno spogleduje s 4. krogom pokala Spar. V Ratanski vasi je bila najvišja razlika že 33 točk, svoje prve minute in točke pa je doživel mladi Uroš Polajžer. Povratna tekma bo v Slovenskih Konjicah v petek ob 19. uri.

Jutri bodo prvo izmed obeh srečanj v istem krogu pokalnega tekmovanja odigrala tudi ekipa Terme Olimia, ki bo gostovala v Mariboru pri ekipi MFC.2 Branik MB, ki nastopa v 1. B SKL. Okrepljeni Podčetrčani se v štajerski prestolnici gotovo ne namerevajo predati, gotovo pa bo zelo zanimivo na povratni tekmi, ki bo v soboto ob 19. uri.

V istem terminu bodo svojo 10. zaporedno prvoligaško sezono pričeli Šentjurčani, ki bodo s Heliosom vnaprej odigrali srečanje 2. kroga Lige Telemach.

Statistika tekme Rogaška : Konjice

Več o stanju v KK Šentjur pred pričetkom sezone

 

Prav zanimiv dogodek se obeta v petek ob 17. uri v Lesičnem, kjer se bosta v prijateljski tekmi sestali slovenska in hrvaška rekreativna košarkarska ekipa. V obeh bo kar nekaj znanih imen, bržčas najbolj znani pa sta po napovedih organizatorja Aleša Slemenška Matjaž Tovornik na slovenski in Arijan Komazec na hrvaški strani.

 

*na sliki polne slatinske tribune v prejšnji sezoni; t/f: bR