Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na muzikal Izgubljeni zaklad v Rogaško Slatino – podarjamo vstopnice


Kulturno prosvetno društvo Kostrivnica, dramska skupina in skupina Sled pripravljajo zadnjo ponovitev izjemnega glasbeno-gledališkega dogodka. Če ste ga zamudili v premierni in kasnejših izvedbah jeseni lanskega leta, ga zagotovo ne smete zamuditi tokrat. 

v soboto, 22. 2. 2014 ob 19. uri  bodo v Kulturnem centru Rogaška Slatina izvedli muzikal Jasne in Martina Druškoviča Izgubljeni zaklad.

Vstopnice lahko po redni ceni 7 € v predprodaji kupite na Zavodu za kulturo Rogaška Slatina, v frizerskem salonu Vida Logar v Rogaški in v KPD Kostrivnica.

MUZIKAL IZGUBLJENI ZAKLAD TUDI V KNJIŽNI IZDAJI
Ker je bil muzikal med gledalci tako dobro sprejet, so se v dramski skupini in skupini Sled odločili, da ga izdajo tudi v knjigi, opremljeni s fotografijami iz prve predstave.
Na sobotni izvedbi muzikala bo knjigo moč tudi kupiti. 

 Za pokušino si oglejte fotografije in video prispevek s premierne predstave:

 

 

 

KOZJANSKO.INFO PODARJA VSTOPNICE
Na Kozjansko.info pa skupaj z organizatorji svojim rednim obiskovalcem podarjamo 8 vstopnic za muzikal Izgubljeni zaklad.

Brezplačne vstopnice lahko pridobite tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku (če ga imate), nato pa kliknete na to povezavo (klik!):

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka 18. 2. do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici a muzikal.