Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

LAS Rogaška Slatina prireja natečaj za izbiro logotipa


LAS – Lokalne akcijske skupine

za preprečevanje zlorabe drog v Občini Rogaška Slatina

Droge so pereč problem današnjega časa tudi na področju naše občine. V spoznanju, da je trenutno nemogoče izriniti droge iz družbe, da njihova uporaba in zloraba povzroča vrsto težav tudi na lokalni ravni in s ciljem, da se pospeši razvoj organiziranega reševanja, od leta 2004 deluje LAS – Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zlorabe drog v Občini Rogaška Slatina (v nadaljevanju LAS Rogaška Slatina), ki se ukvarja s primarno preventivo na področju drog.

Odmevnejše prireditve, ki smo jih za otroke, mladostnike in starše v preteklih letih samostojno ali v sodelovanju z ostalimi organizatorji izvedli so Veter v laseh – s športom proti drogi, Z glavo na zabavo, Neodvisen.si s sloganom Nariši nov dan, natečaj slatinskih grafitov – To sem jaz, v meni je življenje, Kaj dogaja?, Plesni festival. V prihodnosti načrtujemo še več tovrstnih akcij in predvsem povečanje prepoznavnosti skupine.

Natečaj bomo zaključili s podelitvijo nagrade na prireditvi »Veter v laseh – šport je življenje, s športom proti drogi«, ki bo potekala v soboto, 18. maja 2013, na športnih igriščih pri II. OŠ Rogaška Slatina.

VSEBINA

LAS Rogaška Slatina išče znak in ime (novo, krajše poimenovanje skupine). Skupaj naj tvorita unikaten, hitro prepoznaven ter mladostniško privlačen logotip, ki bo ključni člen prepoznavnosti skupine, prisoten bo na tiskovinah, spletnih straneh in v medijih. Logotip mora biti narejen kot vektorska slika v CMYK barvnem prostoru, oddan mora biti v PDF formatu, tekst v logotipu naj bo pretvorjen v krivulje ali po meri zasnovan.

SODELOVANJE NA NATEČAJU

Na natečaju lahko sodelujejo mladi do 29. leta.
Sodelujejo lahko posamezniki oz. skupine.

ROK IN NAČIN ODDAJE PREDLOGA

Rok za oddajo predloga je 26. april 2013.

Predlog pošljite po elektronski pošti na naslov [email protected] ali klasični pošti na naslov Mladinski svet Občine Rogaška Slatina, Celjska cesta 3a, 3250 Rogaška Slatina.

Poleg predloga pripišite osebne podatke (ime in priimek, naslov, občina, datum rojstva, telefonska številka in elektronski naslov avtorja oz. skupine).

IZBOR

Predloge bo ocenila komisija in izbrala najboljšega.

O rezultatu natečaja bodo sodelujoči obveščeni preko e-pošte, objavljen bo tudi na oglasni deski Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina, do 6. maja 2013.

NAGRADA

Izbran/a avtor oz. skupina bo prejel/a nagrado v višini 100 EUR, članstvo v LAS Rogaška Slatina z možnostjo aktivnega sodelovanja v delovni skupini ter predstavitev avtorja oz. skupine v lokalnem časopisu.

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA

Udeleženci natečaja so odgovorni za avtorstvo poslanih del.

S sodelovanjem v natečaju izbrani preda LAS Rogaška Slatina časovno neomejeno pravico do uporabe nagrajenega predloga.

Prijavitelj soglaša z uporabo in obdelavo osebnih podatkov za namen natečaja in nadaljnjega obveščanja o aktivnostih LAS Rogaška Slatina.

INFORMACIJE

Za vprašanja smo dosegljivi na telefonski številki: 031/295-916 (Sandra Mitrović) in elektronskem naslovu: [email protected].