Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dejan Fridrih osvojil 7. Oračev memorial


oracev memorialV soboto, 22.avgusta, je bil odigran že 7. turnir v namiznem tenisu v spomin na Borisa Orača. 28 igralcev je bilo porazdeljenih v 6 skupin in v naslednji krog se je uvrstilo 14 najboljših. Konkurenca je bila do sedaj najmočnejša. Prišlo je šest igralcev, ki se uvrščajo v prvo deseterico na lestvici igralcev amaterjev v Sloveniji.

Ti so pokazali vrhunsko igro na betonskih mizah v športnem parku Šentjur. Za popestritev turnirja je letos poskrbela državna reprezentantka Ivana Zera iz Velenja, ki je igrala izven konkurence, ter s tem osvojila simpatije številnih igralcev in obiskovalcev turnirja.

Nato pa so se začeli odločilni boji, v katerih smo lahko bili priča pravim mojstrovinam najhitrejše igre z žogo na svetu. V finale so se uvrstili že stari znanci Tomaž Vok, Ivan Zera, Boris Škoberne in novinec ter najmlajši med njimi Dejan Fridrih iz Gomiljskega.ivana zera

Po sistemu vsak z vsakim je dokaj suvereno in zasluženo zmagal slednji in pri svojih triindvajsetih letih dokazal, da tudi mlajši lahko parirajo starim in prekaljenim mačkom. 2. mesto je osvojila Ivana Zera iz Velenja, tretji pa je bil Tomaž Vok iz Petrovč.

Zanimivo je dodati,da se je letos udeležilo turnirja tudi nekaj nadobudnih mladih igralcev in Šentjurja, ki bi s kakšno trenersko pomočjo lahko v prihodnosti vidno parirali starejšim igralcem.

dejan fridrihNaslednji, 8. turnir bo na sporedu tretjo soboto v avgustu 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

t/f: Aleš Slemenšek