Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na četrtem vikendu se je odločalo o finalu


Četrti izmed poletnih športnih vikendov »dr.Harvey« Kozjansko, ki jih v Športnem parku Kozje organizira Športna zveza Kozje, je odločal o tem, katere štiri ekipe v odbojki na mivki in košarki se bodo uvrstile na finalni turnir v začetku septembra.

Med tenisači mladinci je bil na četrtem vikendu najboljši Rok Zorenč, drugo mesto pa je osvojil Boris Bezamovski. Udeležba v odbojki na mivki je bila tokrat nekoliko slabša, saj so nastopile le tri ekipe med katerimi je zmagala ekipa  ŠD Rajmax. Na drugo mesto se je uvrstila ekipa Favoriti in na tretje TKK veterani. V konkurenci skupno devetih ekip so se v finale uvrstile vse tri naštete ekipe in branilci naslova, ekipa H4P.

Bolj izenačeno je bilo tokrat v košarki, kjer je nastopilo sedem ekip, ki so bile še vse v igri za uvrstitev na finalni turnir. Najboljša je bila drugič zapored ekipa Korošec tim, ki je v finalu premagala ekipo Kozjani. Na tretje mesto se je tokrat uvrstila ekipa Alfa Club in na četrto Ta zadnja ekipa. Slednjima pa se ni uspelo uvrstiti v finalni turnir. Tja sta se poleg tokrat prvouvrščenih ekip uvrstili še ekipi Šalabajzerji in Pivski trebuščki.

rG

* Slika je simbolična