Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Policisti oglobili pijano kolesarko, čez par ur jo našli ležečo na cesti


Šmarski policisti so v nedeljo obravnavali nevsakdanji primer pijane kolesarke, ki se bi lahko končal tragično. K sreči je prišlo le do dveh plačilnih nalogov.

V zgodnjih nedeljskih jutranjih urah je patrulja Policijske postaje Šmarje pri Jelšah ustavila in kontrolirala kolesarko. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal veliko preveč alkohola v izdihanem zraku. Nadaljnja vožnja ji je bila prepovedana, zaradi storjenega prekrška pa ji je bil izdan plačilni nalog.

Le nekaj ur kasneje so bili obveščeni, da se v bližini bencinskega servisa v Šmarju nahaja opita ženska, katera je ob prihodu patrulje ležala na vozišču. Policisti so kar kmalu ugotovili, da gre za isto osebo, ki so jo obravnavali pred nekaj urami. Očitno jo je kolesarjenje močno utrudilo, zaradi česar si je zaželela počitka kar na vozišču. S tem si je prislužila še en plačilni nalog. Nato jo je mož odpeljal domov.

Tokrat jo je kolesarka odnesla le z “mačkom” in nekoliko lažjo denarnico, vendar pa bi lahko zaradi neodgovornega ravnanja prišlo do veliko hujših posledic.

Preberite tudi:

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, ponedeljek, 28. 10.