Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec remiziral z Dinamom


Utrinek s tekme; vir foto: FK Dobovec

V drugi tekmi turnirja glavnega dela lige prvakov v Palmi de Mallorci se je Dobovec pomeril s hrvaškimi prvaki. Slovenski šampioni so bili blizu uspeha, saj so povedli z 2:0, a se je tekma na koncu zaključila z izenačenim rezultatom.

Prvi polčas se je končal brez zadetkov. V drugem sta na hitro za Dobovec zadela Matej Fideršek in Alen Ruis. Na koncu je Hrvatom uspelo priti do izenačenja in to le 20 sekund pred iztekom igralnega časa.

Dobovec : Futsal Dinamo 2:2 (0:0)

Matej Fideršek je po tekmi dejal: »Ekipa je na novo sestavljena, je mlada ekipa. Od teh igralcev je večina prvič igrala tako pomembno tekmo in ja, mogoče se je to videlo na zadnjem prejetem golu. Ampak moram reči, da smo lahko zadovoljni z današnjo igro. Vsi so pokazali, da lahko igramo proti ekipi, kot je Dinamo, tako da sem srečen, da smo danes pokazali pravi obraz na terenu, borili smo se res do zadnje sekunde, z malo nesreče ob koncu prejeli tisti gol, ampak vsa čast vsem igralcem in tudi štabu.«

Včerajšnjo prvo tekmo v kateri so igrali z romunskimi prvaki so varovanci Roka Mordeja izgubili. V soboto je na sporedu še zadnji preizkus z gostitelji, ki so tudi aktualni evropski prvaki.

Preberite tudi:

Zagotovljen milijon evrov za izgradnjo kolesarske povezave Grobelno – Halarjev breg