Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sredi Šentjurja gojila indijsko konopljo, kraja alkohola in izdelkov za osebno nego


Včasih so prepovedane stvari najbolj skrite takrat, ko so vsem na očeh, in tako je najbrž razmišljala občanka, ki je prepovedano rastlino gojila kar sredi mesta.

V petek so namreč policisti v Šentjurju zasegli sedem večjih rastlin prepovedane konoplje, ki jih je lastnica gojila ob stanovanjski hiši. Rastline so bile občanki zasežene in zoper njo sledi postopek pri prekrškovnem organu Policijske postaje Šentjur zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Prav tako v Šentjurju pa sta se zgodili naslednji tatvini. Že v ponedeljek je nepridiprav viz trgovine izmaknil več artiklov za osebno nego. Zoper storilca kaznivega dejanja bodo policisti podali kazensko ovadbo na sodišče.

Če je omenjenega nepridiprava morda skrbel urejen videz, pa je naslednjega zažejalo. Dan po zgornjem dogodku so bili namreč policisti obveščeni o tatvini več artiklov alkoholnih pijač, prav tako v trgovini v Šentjurju. Zoper storilca kaznivega dejanja bo podana kazenska ovadba na sodišče.

Preberite celotno policijsko poročilo PP Šentjur za minuli teden:

Poročilo Policijske postaje Šentjur, ponedeljek 14. 10.