Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, ponedeljek, 14. 10.


Objavljamo poročilo policistov PP Šmarje pri Jelšah za teden od 7.  do 13. oktobra.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

7.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v cestnem prometu obravnavali voznika osebnega avtomobila, kateri je v cestnem prometu vozil vozilo pod vplivom alkohola. Vozniku osebnega avtomobila je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika je bil na OS Celje podan obdolžilni predlog.

POŠKODBA MED IGRO NOGOMETA

9.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Podčetrtek obravnavali nesrečo, do katere je prišlo med izvajanjem organizirane nogometne tekme U15, pri kateri se je zaradi padca oseba hudo telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih bomo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU PP ŠMARJE PRI JELŠAH

10.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila in voznice osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

12.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Kozje, obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je neznani storilec odtujil in si protipravno prilastil gotovino. Po vseh zbranih obvestilih bomo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.