Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

60 let Slakove glasbe: najlepše Slakove pesmi

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Večnamenska športna dvorana Podčetrtek
  • Kategorije:

Vabljeni na nepozaben koncert v sklopu koncertne turneje ob 60. obletnici Slakove glasbe, ki bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2024, ob 19. uri v športni dvorani Podčetrtek. Skupaj bomo obeležili 60 let Slakove glasbe, ki se je začela z ustanovitvijo Ansambla Lojzeta Slaka leta 1964.

Zazvenela bo Lojzetova harmonika, zazvenele bodo harmonike nastopajočih z najlepšimi melodijami ansambla Lojzeta Slaka.

Za to priložnost je na pobudo Roka Švab nastal tudi posebni vokalno-instrumentalni sestav, ki bo na koncertni turneji izvajal nepozabno slakovo Glasbo z njegovih prvih dveh plošč. V sestavu so poleg Roka Švaba še Silvo Pliberšek (vokal), Gregor Kolar (vokal, kitara), Jože Sadek (vokal, kontrabas, bariton) ter klarinetista Žan Trupej in Matjaž Vodišek. Na koncertni turneji bodo nastopili tudi Andrej Bergant, edini še živeči član Slakove originalne zasedbe, ansambli Nemir, Akordi in Glas, pevki Darja Gajšek in Klara Tiselj ter Žiga Pungerčar. Z vezno besedo pa bo poslušalce skozi glasbene večere vodil Lojzetov nečak Leopold Pungerčar.

Obljubljajo pa tudi nekaj presenečenj.

V namen promocije turneje so koncertni sestav in drugi nastopajoči ansambli posneli nekaj priredb Slakovih skladb z video razglednicami z Dolenjske.

Vstopnice lahko kupite na:

Cena vstopnice v preprodaji: 25€
Cena vstopnice na dan dogodka: 30€

Za vse informacije so dosegljivi na 031 225 863 ali [email protected]

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na kozjansko.info ne odgovarjamo!



Naslednjih 20 dogodkov