Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ljubezen gre skozi želodec

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Kulturni dom Šmarje pri Jelšah
  • Kategorije:

Komedija Ljubezen gre skozi želodec prihaja v Šmarje!

lgrajo: Urška Vučak Markež, Saša Klančnik, Maja Martina Merljak

Avtor in režiser: Jernej Čampelj

Zgodba, ki vas bo nasmejala do solz, raziskuje odnose, prehranjevalne navade in družbene norme. Spremljamo zgodbi Mete in Bojana, dveh duš, ki se zabavno prepleteta med seboj, medtem ko se spopadata s pričakovanji okolice in lastnimi notranjimi boji.

Ljubezen gre skozi želodec ali Rajši 60 let srečna, kot 90 tečna je zgodba o odnosih; med ljudmi, odnosu do prehranjevalnih navad, odnosu do družbenih norm in standardov, o odnosu, ki ga imamo do “drugačnih”.

Spremljamo zgodbo prikupne, dobro prehranjene Mete, ki jo odlično igra Urška Vučak Markež in ki si želi osamosvojiti od svoje nadvse gospodovalne mame (Maja Martina Merljak), ki je sveto prepričana v to, da njena hči ne dosega ustreznih družbenih standardov. Nima partnerja, nima otrok, nima družabnega življenja, ne ukvarja se z jogo, ne je solate … Vse, kar Meta premore, je – po maminem mnenju – preveč kilogramov.

A Meta ima v resnici veliko več. Ima veselje do življenja, je s seboj in s svojim telesom nadvse zadovoljna.

Na drugi strani spremljamo Bojana (Saša Klančnik), ki po ločitvi začenja novo življenje. Življenje, kjer sta pomembna le mir in poln hladilnik. Čeprav bi na prvi pogled to težko rekli, mu je v zakonu obojega kronično primanjkovalo. Življenji dveh sorodno-dobrodušnih duš se začneta zabavno in obetavno prepletati. A kaj, ko se z ene in druge strani “z najboljšimi nameni” vmešavajo še tisti tretji.

Vabljeni na ogled komedije v soboto, 9. novembra 2024, ob 19.30, v Kulturni dom Šmarje pri Jelšah.

Vstopnice so v predprodaji 19 evrov, na dan dogodka pa 22 evrov. Kupite jih lahko v Knjižnici Šmarje pri Jelšah.

Več o dogodku: Urška (041 584 995) ali [email protected].

 

Celoten spored dogodkov v kulturnem domu, kinu in Knjižnici Šmarje pri Jelšah si poglejte na spletni strani www.kspj.si .

Pridružujejo si pravico do spremembe programa. Aktualni program preverite na spletni strani knjižnice. 

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na kozjansko.info ne odgovarjamo!



Naslednjih 20 dogodkov