Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarčani do zmage, Rogatčani in Slatinčani remizirali ob baklah (foto)


Včerajšnja nogometna sobota je prinesla zmago šmarskim nogometašem, vendar so bile oči lokalne nogometne javnosti obrnjene v Rogatec, kjer se je odvil lokalni derbi z Rogaško. Sosedski obračun se je na koncu končal brez golov, vseeno pa je šlo za lep dogodek s številnimi obiskovalci in druženjem po tekmi.

Delegat Marko Karlin je naštel 300 gledalcev. Preberite, kaj je o tekmi zapisal Rogatčan Blaž Kramberger:

“Po prespani noči in zbiranju vtisov od včerajšnjega dogodka na igrišču “na Pajštavi”, lahko rečem samo kapo dol vsem vpletenim v organizacijo derbija in dogodkov, ki so spremljali ta nogometni praznik. Več kot očitno je, da smo ljudje že pogrešali takšne tekme na domačih igriščih. Bivši igralci smo obujali spomine na derbije iz naših časov, navijači so obujali spomine na dvoboje ob igriščih in najlepše od vsega je pa bilo to, da smo se vsi skupaj med in po tekmi lepo podružili. Dodati je treba tudi prijetno dejstvo, da so predvsem mladi nogometaši začeli spet aktivno spremljati tekme starejših igralcev. Rezultat tega so naši mali ultrasi, ki so glasno navijali skozi celotno tekmo. Eden izmed članov ultrasov mi je zaupal, da razmišljajo, da bi se imenovali “the Red dragons Rogatec”! Ko sem pogledal na število obiskovalcev in prešerno razpoloženje vseh vpletenih, enostavno ne moreš ostati ravnodušen. Hvala Nogometni Klub Mons Claudius in hvala vsem vpletenim za tak dan včeraj. Nogomet in šport nasploh združuje zato ga ne podcenjujmo! Gremo Monsiii!🔴⚽️”

Mons Claudius : Rogaška 0 : 0 (0 : 0)


Šmarje pri Jelšah : Mozirje 2 : 1 (1 : 0)

1 : 0 – Andraž Korez (10.’),  2 : 1 – Alen Ivanuš (77.’)

V sredo, 9. oktobra, bo Rogaška gostovala v Žalcu. V soboto, 12. oktobra, bodo monsi gostovali v Mozirju, Šmarčani pa v Zrečah.