Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, ponedeljek, 30. 9.


Objavljamo poročilo o aktivnostih policistov Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v tednu med 23. 9. in 29. 9.

PROMETNI NESREČI NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

27. 9. 2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih vozil, kjer pa sta se voznika pred prihodom policistov na kraja o krivdi že sporazumela sama. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

29. 9. 2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči na območju občine Šmarje pri Jelšah z udeležbo enega vozila. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje po levem smernem vozišču voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA TORBICE
24. 9. 2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Kozje obravnavali tatvino torbice. Za storilci še poizvedujejo. Po vseh zbranih obvestilih bodo o primeru obvestili pristojno državno tožilstvo.

SPLETNA GOLJUFIJA
23. 9. 2024 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila občanka in naznanila spletno goljufijo. Za storilci še poizvedujejo. Po vseh zbranih obvestilih bodo o primeru obvestili pristojno državno tožilstvo.

NASILNIŠTVO
29. 9. 2024 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan in naznanil, da je bil pretepen. Po vseh zbranih obvestilih bodo o primeru s kazensko ovadbo obvestili pristojno državno tožilstvo.

POSKUS VLOMA V VOZILO
29. 9. 2024 je na PP Šmarje pri Jelšah poklical občan ter naznanil, da mu je neznani storilec poskušal vlomiti v parkirano vozilo na območju občine Podčetrtek. Za storilci še poizvedujejo. Po vseh zbranih obvestilih bodo o primeru obvestili pristojno državno tožilstvo.

PROMETNI NESREČI S POBEGOM NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK
26. 9. 2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči v kateri je voznik osebnega avtomobila poškodoval drugo parkirano vozilo, pri čemer pa oškodovancu ni nudil svojih podatkov. Za povzročiteljem še poizvedujejo, po zbranih ugotovitvah pa bo zoper pobeglega voznika uveden postopek o prekršku.

27. 9. 2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči, v kateri je voznik osebnega avtomobila poškodoval drugo parkirano vozilo, pri čemer pa oškodovancu ni nudil svojih podatkov. Za povzročiteljem še poizvedujejo, po zbranih ugotovitvah pa bo zoper pobeglega voznika uveden postopek o prekršku.

POVOŽENJE DIVJADI IN ODSTOPI OD OGLEDOV
Prav tako so policisti PP Šmarje pri Jelšah obravnavali štiri povoženja divjadi.