Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina torek, 24. 9. 2024


Objavljamo tedensko poročilo o aktivnostih policistov PP Rogaška Slatina

Rogatec, 17. 9. 2024
Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Zaradi starih zamer je prišlo do spora in fizičnega obračunavanja med bratoma. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog. 

Irje, 18. 9. 2024
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s telesno poškodbo. Voznica kolesa z motorjem je zaradi neprilagojene hitrosti padla in si poškodovala komolec. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 19. 9. 2024
Policisti so na težko dostopnem delu v gozdu našli nasad konoplje. Opravili so ogled in zavarovali 49 sadik prepovedane rastline konoplja. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Rogatec, 20.9.2024
Policisti so v bližini državne meje prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito.

Rogaška Slatina, 20.9.2024
Policisti so bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja nezakonitega lova, saj je lovec, ki nima dovoljenja za lov, na območju Boča uplenil muflona. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, zoper osumljenega bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

Rogaška Slatina, 21.9.2024
Policisti so obravnavali dogodek oz. nesrečo pri delu, ki se je zgodila med uporabo krožne žage. Žaga je zagrabila leseno desko, ki jo je nato odbilo oškodovancu v nogo ter ga pri tem poškodovalo.  Naslednji dan so prav tako obravnavali dogodek s hudo telesno poškodbo, ko je občan med čiščenjem žlebov strehe padel z višine 3 metrov.

Rogatec, 23.9.2024
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznanec je ponoči na dveh osebnih avtomobilih preluknjal pnevmatike. Policisti zbirajo obvestila.