Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sodelujte v anketi o občinski celostni prometni strategiji v Rogaški Slatini


Občina Rogaška Slatina je v procesu priprave občinske celostne prometne strategije (OCPS). S tem strateškim dokumentom načrtovanja prometa Občina načrtuje celostne spremembe prometa za zagotavljanje boljše kakovosti bivanja na območju celotne občine za sedanje in prihodnje generacije.

Eno od ključnih orodij vključevanja splošne javnosti v proces priprave OCPS ter hkrati zagotavljanja izdelave kakovostnega dokumenta je tudi anketa.

Občinska uprava vabi občane, da si vzamejo približno 10 minut in jim sporočijo svoje mnenje glede stanja in razvoja prometa v občini.

Izdelovalec OCPS je Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru. Operacija se financira s sredstvi Kohezijskega sklada, Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 v Sloveniji ter sredstvi proračuna občine.

S slatinske občine so še dodali, da so pomembna mnenja vseh prebivalcev, zato prosimo, da k izpolnitvi spodnje ankete občani povabijeo tudi svoje bližnje, sosede in druge soobčane.

Povezava k anketi

Čas za sodelovanje je do 30. septembra.