Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šest naših občin uspešnih na razpisu za športno infrastrukturo. V Podsredi stroji že brnijo


V Podsredi so pričeli s prenovo večnamenskega športnega igrišča. Po prenovi bo igrišče dobilo nov spodnji in zgornji ustroj ter opremo.

Na Občini Kozje so bili s projektom uspešni na javnem razpisu za izbor sofinanciranja investicij v športno infrastrukturo v letu 2024. Pozitivne odločbe so bile izdane prejšnji teden.

Celotna investicija je vredna približno 80 tisoč evrov, od tega je, zaradi uspeha na razpisu, 50 tisoč evrov sofinanciranih s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport.

Vir foto: FB profil Občine Kozje
Tudi druge občine prijavile in pridobile sofinanciranje nekaj projektov

Na istem razpisu je bila uspešna tudi Občina Šentjur, ki je prejela okrogel milijon evrov za dograditev in rekonstrukcijo objekta telovadnice OŠ Hruševec Šentjur, pa tudi Občina Bistrica ob Sotli, kjer bodo gradili vrtec in telovadnico s podzemno garažo pri OŠ Bistrica ob Sotli. Za ta projekt bodo naslednje leto prejeli milijon evrov.

Občina Šentjur je prejela še 250 tisočakov za ureditev 1. faze Športnega parka Franja Malgaja, Občina Podčetrtek in občina Rogatec vsaka po 50 tisočakov za (že opravljeno) obnovo atletske steze na stadionu v Podčetrtku oz. športnem parku v Rogatcu, Občina Šmarje pri Jelšah pa 43 tisočakov za razsvetljavo na pomožnem nogometnem igrišču.