Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurska pošta odslej v novih prostorih


Z današnjim dnem se je v nove prostore na Drofenikovi ulici 3a, (poslovna cona Anderburg) preselila pošta 3230 Šentjur. Pošta Slovenije je za naložbo namenila okoli 1,5 milijona evrov.

Novi prostori pošte 3230 Šentjur, na kateri je 30 zaposlenih, obsegajo okoli 560 kvadratnih metrov površine. Uporabnikom poštnih storitev so na voljo tri okenca za opravljanje storitev ter poštni predali za prevzemanje pošiljk.

V objektu, ki je ustrezno prilagojen za dostopnost invalidom, so tudi prostori za dostavo in sprejem paketnih in pisemskih pošiljk ter drugi spremljevalni prostori. Na novem objektu je urejena ustrezna polnilna infrastruktura za električna vozila ter električne tri/štiri kolesnike.

Pošta bo uporabnikom tudi po preselitvi v nove prostore nudila vse storitve, ki so jih lahko opravljali že doslej. V kratkem bo pred pošto 3230 Šentjur nameščen paketomat Pošte Slovenije

Pošta Slovenije se zaradi rasti spletne trgovine, novih tehnologij in spreminjajočih se navad uporabnikov vse bolj usmerja v razvoj kakovostne moderne logistike in paketnega poslovanja. Hkrati še naprej zagotavlja klasične poštne storitve – ob uvedbi sodobnih digitalnih rešitev.