Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjanski podjetnik Franc Jager delil “ljubezenske nasvete” (video): “naredil bi, da bi moški uradno lahko imel eno, dve ali tri ženske”


Mestinjčan Franc Jager je v naših krajih in seveda tudi širše poznan kot uspešen podjetnik, ki je ustvaril danes edino večjo slovensko živilsko trgovsko verigo, Trgovine Jager.

Njegovo nekdanje podjetje Jagros d.o.o. sedaj posedujeta in vodita njegova sinova, sam pa se ukvarja z gradbenimi posli, obenem pa tudi s podeljevanjem nasvetov iz svoje bogate podjetniške in osebne poti. Med drugim je izdal knjigo, o njegovi podjetniški poti smo slišali že mnogokrat. V podcastu pri Tomažu Gorcu pa je tokrat spregovoril tudi o zasebnem življenju, predvsem pa o osebnih pogledih na ljubezen, spolnost, odnos do žensk in podobno.

Ker je vsestranskega in uspešnega človeka, kot je naš rojak, nekoč najvplivnejši človek Kozjanskega in Obsotelja, zanimivo poznati tudi z drugega vidika, obenem pa je poletni čas morda pravi za nekoliko lahkotnejše teme, tokrat navajamo nekaj njegovih misli v zvezi z ljubeznijo in odnosi z nasprotnim spolom. Marsikaj iz njegovih lastnih izkušenj.

V več kot dveurnem pogovoru v priljubljenem Youtube podcastu je Franc Jager spregovoril o svoji uspešni podjetniški poti ter z gledalci delil življenje nauke, ki se jih je sproti naučil. A ni ostal ne pri tem. 77-letni Franc, ki je še vedno v dobri formi in dvakrat tedensko hodi na fitnes, je spregovoril tudi o pomenu tega, da moški lahko ustrezno troši spolno energijo.

“Edino kar bi naredil je, da bi bil običaj, da ne rečem zakon, da bi moški smel uradno imeti eno, dve ali tri ženske. Sicer bi določili kje in kako, ampak vse bi morale imeti enak standard. Če je moški sposoben zagotoviti enak standard vsem, četudi živijo ločeno vsaka na svojem mestu, … kje bi tu bil problem?” Predstavil je tudi konkreten primer človeka s tremi ženskami, kako funkcionira v odnosu do le-teh.

Na vprašanje voditelja, zakaj meni, da bi bilo dobro, da bi moški lahko uradno imel več žensk, Jager odgovarja, da je pomembno, da se spolna energija troši, saj s tem dobiš tudi energijo za delo. “Če pogledate od Tita naprej, predsednike, so vsi imeli ljubice ali ženske,” je zatrdil.

Tudi sam je sicer že več let ločen in z novo žensko živi v Šentjurju. Njegova ocena med drugim je, da ima najmanj polovica podjetnikov “skrito ljubico nekje”, oziroma si privoščijo “seks turizem” na mondenih destinacijah po svetu, medtem ko sam za to ni. Bi bil pa takoj za to, da bi moški lahko uradno imel več žena.

Franc Jager: “Recimo žensko, ki sem jo imel rad, jo ljubil, imel z njo otroke, in sem šel od nje, bi morala biti jezna name? Zakaj? Sem naredil kriminal? Če ti pustim vso svobodo, finančno in drugače, ne vem …”
Jager voditelju svetoval, kako naj si najde žensko

55-letnemu voditelju Gorcu, ki je dejal, da je samski in se po lastnih besedah žensk boji, je Jager razložil, zakaj bi bilo povsem vredu, če bi si našel kakšno 25-letnico, lahko tudi Kubanko, Čehinjo ali Ukrajinko. Stara je lahko tam do 35 let, da ji lahko naredi še dva ali tri otroke in tako nekaj zapusti za seboj. Ampak najprej je pomembno, da mu je ženska všeč, in mora biti poštena. Gorcu je svetoval, da si vzame čas, gre po svetu, da ugotovi, kakšno žensko si želi. Na voditeljev pomislek, da bi ga tako mlada po nekaj letih “sunila v tazadnjo,” je Jager odločno odgovoril, da ne: “ženske so v naravi samice, od živine, ki je bolj enostavna, do človeka, je naloga samice, da skrbi za svoj zarod. To je celica, družina. In če boste zapodili otroke in imeli cilj, bo to šlo.” Ampak moški mora imeti energijo in jih zadovoljiti. “Ženska mora biti spolno zadovoljena, in to se da naučiti, natrenirati,” je dodal Jager.

Imel je pa tudi prav poseben nasvet za ženske, za katere pravi, da jih je, kot lepe rožice, narava ustvarila, da jih gledamo. “Ampak, drage ženske,” je nadaljeval: “hrana, drage dame, kvari lepoto žensk. Dajte se v okvir, da bodo vaši moški z vami zadovoljni in jih ljubite.” Sicer ima o njih dobro mnenje, saj je po njegovem večina žensk “dobrih duš”.

Franc Jager v videu spregovori tudi o prepletanju zasebnih in poslovnih odnosov. Med drugim tudi razloži, kako se je ob njegovi ločitvi lomila usoda podjetja Jagros in zakaj se je izteklo na dober način.

Govoril pa je seveda še o številnih drugih stvareh. Med drugim ga je najmlajša hči presenetila s vprašanjem, kaj je zdaj, ko je priskrbljen in v “penziji”, njegova strategija. Malo je pomislil in dejal: “draga Klara, moja strategija je, da ustvarjam.” Zanj je celo življenje ustvarjanje in v tem je smisel.

Poglejte.