Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Osmrtnice

Dodaj novo osmrtnico

Osmrtnica
iz Goričice, Šentjur

V 100. letu starosti jih je za vedno zapustila draga mama, oma in teta Terezija Drešček iz Goričice 14, Šentjur.

Pogreb drage pokojnice bo v petek, 20. 9. 2024 ob 15. uri na pokopališču Šentjur. Maša bo po pogrebu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za obnovo cerkve na Botričnici.

Žalujoči vsi njeni.

Osmrtnica
s Prevorja

V 85. letu starosti jih je za vedno zapustila draga žena, mama, stara mama in prababica Jožefa Maček, rojena Doberšek iz Lopace 30, Prevorje.

Od nje se bodo poslovili z mašo v sredo, 18. 9. 2024 ob 16. uri v cerkvi sv. Ane na Prevorju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v poslovilni vežici na Prevorju. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve na Prevorju.

Žalujoči vsi njeni.

Osmrtnica
iz Pletovarja

Sporočamo žalostno vest, da nas je v 76. letu zapustila Jožica Bobnar iz Pletovarja 3a, Dramlje.

Pogreb s pogrebno mašo drage pokojnice bo v četrtek, 19. 9. 2024 ob 16. uri na pokopališču Dramlje. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve sv. Uršule.

Vsi njeni.

Osmrtnica
s Kristan Vrha

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 75. letu za vedno zapustila draga mama, oma, prababica, sestra in tašča Milena Gašperac s Kristan Vrha 47, Podplat.

Pogreb drage pokojnice bo v torek 17. 9. 2024 ob 16. uri na pokopališču Kristan Vrh. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Osmrtnica
Iz Gorice pri Slivnici

V 64. letu starosti nas je po hudi bolezni za vedno zapustila draga žena, mama, babica in sestra Sonja Bračko, Drobinsko 4, Gorica pri Slivnici.

Pogreb drage pokojnice bo v torek, 17. 9. 2024 ob 16. uri na pokopališču Slivnica pri Celju. Maša bo ob 15:00 uri. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Žalujoči vsi njeni.

VABILO K ODDAJI OSMRTNICE

Bi želeli o smrti bližnjega sporočiti na Kozjansko.info? Kliknite na spodnji gumb in vpišite potrebne podatke za osmrtnico. Osmrtnica bo objavljena po pregledu in preverbi. V uvajalnem obdobju je objava osmrtnice brezplačna.

Osmrtnica
s Podplata

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 68. letu za vedno zapustila draga partnerka, mama in stara mama Fanika Hajdinjak iz Topolovca 2, Podplat.

Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 16. 9. 2024 ob 15.uri na pokopališču Sladka gora. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13.ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Osmrtnica
iz Dol pri Šentjurju

V 72. letu starosti nas je za vedno zapustila draga žena, mama, babica in sestra Marija Hladnik, Dole 53, Šentjur.

Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 14. 9. 2024 ob 13.uri na pokopališču v Šentjurju. Maša bo po pogrebu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Žalujoči vsi njeni.

Osmrtnica
iz Rogatca

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 70. letu za vedno zapustila draga hči, mama, tašča, babi in sestra Cvetka Blažun iz Cest 27, Rogatec.

Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 14. 9. 2024 ob 16. uri na pokopališču Rogatec. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Osmrtnica
iz Žahenberca

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 90. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama, prababica, sestra in teta Marija Kubale, po domače Kališka Micika iz Žahenberca 27, nazadnje stanujoča Trg 9, Rogatec.

Pogreb drage pokojnice bo v petek, 13. 9. 2024 ob 16. uri na pokopališču Sv. Jurij- Donačka Gora. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 9. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Osmrtnica
iz Sel

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 49. letu za vedno zapustila draga partnerka, mama, sestra in teta Tanja Boršič iz Sel 27, Podčetrtek.

Pogreb drage pokojnice bo v petek, 13. 9. 2024 ob 15.00 uri na pokopališču Olimje. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11.00 ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.