Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Počitnice brez telefona v Rogatcu: na voljo le še nekaj prostih mest

“Počitnice brez telefona” so namenjene otrokom in mladostnikom med 10. in 14. letom. Z doživljajsko metodo pedagogike bodo razvijali žive odnose, aktivirali čutila, gradili zaupanje in pripadnost ter tako nadomestili uporabo mobilnih aparatov s pristno avtentično komunikacijo in sodelovanjem. Počitnice se bodo izvedle v Rogatcu med 6. in 8 avgustom. Vašega otroka lahko prijavite TUKAJ – klik.

Kakšen program pripravljajo?

Pri kreiranju programa in sami izvedbi programa sodeluje strokovna sodelavka in otroška psihologinja Andreja Križan Lipnik, univerzitetna diplomirana psihologinja, svetovalna delavka v vrtcu, mati štirih otrok, avtorica številnih knjig in izvajalka številnih predavanj ter sodelavci iz Zavoda za kulturo, turizem in razvoj Rogatec. V Zavodu Rogatec v okviru Rokodelskega centra Rogatec vsakoletno organizirajo tabor rokodelstva, zato se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami izvedbe taborov/počitnic.

O organizatorju

Dogodek organizira ekipa Zavoda za kulturo, turizem in razvoj Rogatec.  Največji slovenski muzej ljudskega stavbarstva v Sloveniji že trideset let obiskujejo šolske skupine. Navdušujejo jih z vodenimi ogledi, izvedbo doživljajsko etnografskih delavnic, prikazi rokodelstva, s programom Okusimo dediščino (ki je del učnega programa v delovnem zvezku za slovenščino v OŠ), tehničnimi dnevi in domačo kulinariko.

Vse programe, storitve in ostale aktivnosti izvajajo zaposleni Zavoda Rogatec, ki se nenehno izobražujejo. Pomagajo jim tudi zunanji strokovnjaki (Pokrajinski muzej Celje, kustosi in pedagogi, OŠ Rogatec, Knjižnica Rogaška Slatina, …).

Prijavnice so na voljo tukaj. Izpolnjeno prijavnico lahko:

  • posredujete po e-pošti: [email protected],
  • lahko jo tudi osebno prinesete na Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec
    Pot k ribniku 6, 3252 Rogatec.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest. Zaradi kvalitete izvedbe programa sprejmejo največ 14 otrok.

Cena programa znaša 150 €/ po otroku in vsebuje vse aktivnosti, spanje, obroke, izdelke, ki so navedeni v programu.

V Muzeju na prostem Rogatec in v Dvorcu Strmol Rogatec bo z angažirano ekipo zaposlenih potekal sedež počitniških dni. Otroci bodo nastanjeni v novo urejenih apartmajih Pubyland v trgu Rogatca.

Za vse dodatne informacije lahko obiščete njihovo spletno stran.

 

Naročena objava