Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Fotografije s Strunafesta 2010


strunafest 2010Včeraj se je v novi večnamenski dvorani v Podčetrtku zgodil tradicionalni žur Strunafest, ki ga vsako leto pripravijo mladi iz MKTD Lepe strune. Občinstvo so zabavali Aperion, Žurdov in Šank rock.

Prvi toni inštrumentov so na odru zazveneli malo pred 10. uro zvečer, ko so se s svojim programom predstavili Aperion. 2 članici in 5 članov zasedbe, ki igra metal in ob klasičnih rockerskih glasbilih premore še flavto, violončelo in violino, so s svojim reprtoarjem poskrebeli za ljubiteje metal glasbe. Aperionom so sledil šentjurski Žurdov, ki so s priredbami iz zakladnice rock’n’roll glasbe in lastnimi skladbami poskrbeli, da so marsikoga zasrbele pete. Dvorana se je počasi polnila in ob nastopu zvezd večera Šank rock je bila že lepo polna. Stari mački na slovenski glasbeni sceni so s svojimi hiti znova navdušili. Fotografije včerajšnjega dogajanja v Podčetrtku si lahko ogledate v naši galeriji fotografij.

Dodajmo še, da je imel letošnji Strunafest tudi ekološko noto, saj so organizatorji vseskozi spodbujali obiskovalce k pravilnem ločevanju odpadkov.

aperion

aperion

zurdov

strunafest

strunafest

sank rock

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

t/f: mK