Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ideja Šentjur 2022: mladi z idejami za boljši Šentjur


Kaj potrebuješ ti in tvoji vrstniki, da bo v tvojem kraju še lepše živeti? Imaš idejo, kako lahko izboljšaš svoje življenje, življenje prijateljev, sošolcev, znancev in vseh občanov občine Šentjur?

Prijavi svojo idejo na natečaj Ideja Šentjur 2022!

Mladinski center Šentjur vabi mlade, da delijo ideje s katerimi bi lahko izboljšali svoje življenje, življenje vrstnikov in občanov občine Šentjur. Idejo lahko oddajo mladi (ena ali več oseb skupaj), ki živijo v občini Šentjur, in so stari med 13 in 29 let.

Mladi lahko prijavijo ideje, ki so v javnem interesu in se nanašajo na enega ali več področij in izboljšujejo kakovost življenja v občini Šentjur, prinašajo pozitivne učinke na lokalno skupnost, so izvedljive v času od junija do novembra 2022, realizacija ideje pa ni dražja od 2.000 evrov.

Mladinski center Šentjur bo med prijavljenimi idejami izbral tiste, za katere bo prijavitelj izkazal obstoj pozitivnih učinkov na skupnost in uresničljivost ideje.

Izbrane ideje bodo predstavljene na spletnih omrežjih, kjer bodo občani občine Šentjur izglasovali 3 NAJ ideje, ki bodo prejele nagrado v vrednosti do 150 evrov neto. Glasovanje bo potekalo od 4. do 11. maja 2022.

Glasovanje in rok oddaje

Ideje lahko mladi oddajo do vključno torka, 19. aprila 2022, do 23.59 ure preko e-prijavnice. Za več informacij o samem natečaju ali morebitno pomoč obiščite spletno stran MC Šentjur, pišite na [email protected] ali pokliči na 03 747 18 01.