Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na 7. šahovskem turnirju serije On-line Kozjansko 21-22 vodilni šahist svojo prednost samo še povečal


V sredo, 23. februarja, je bil na sporedu sedmi turnir serije On-line Kozjansko 21-22. Udeležba je bila zopet slabša, saj se ga je na portalu chess.com udeležilo le sedem tekmovalcev, ki so odigrali tri kroge v tempu pospešenega šaha.  

Do druge zmage v seriji je prišel Mojmir Cilenšek iz Petrovč, ki je zmagal vse tri partije. Drugo mesto sta si z osvojenima dvema točkama razdelila Anja Beber iz Šahovskega kluba Postojna in Bor Gradišek iz Celjskega šahovskega kluba. Anja Beber je bila najboljša v starostni kategoriji do 12 let, drugi je bil Alen Keber iz Šahovskega kluba Triglav Krško, tretje mesta pa sta si delila Anže Daničič iz ŠK Triglav Krško in Kaja Strnad iz ŠK Postojna. V starostni kategoriji do 15 let je bil ponovno najboljši Bor Gradišek. Po sedmih turnirjih v skupnem vodstvu serije prav tako ostaja Bor, ki je prednost pred drugim Anžetom Daničičem povečal na okroglih 100 točk. Na tretjem mestu prav tako ostaja Anja Beber.

Serija On-line turnirjev Kozjansko 21-22 se bo se z osmim turnirjem nadaljevala v začetku meseca marca, ko se bodo v skupnem seštevku že začeli odštevati najslabši rezultati.

R.G.