Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 17. 5. do 23. 5. 2021 (padel z višine dobrih treh metrov, zapeljal s ceste in zapustil vozilo,…)


POŠKODOVAL PARKIRAN AVTO IN S KRAJA ODPELJAL

17.5.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o PN v Kozjem, kjer je neznani voznik neznanega vozila pri nepravilnem premiku poškodoval parkiran os. avt. Policisti so z ogledom in zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja PN, kateremu je bil izdan plačilni nalog zaradi pobega s kraja PN in nepravilnega premika z vozilom.

ZAPELJALA S CESTE IN ZAPUSTILA VOZILO

17.5.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o zapuščenem poškodovanem vozilu za cesto v bližini Virštanja.  Policisti so z ogledom in zbiranjem obvestil izsledili voznico, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in vozilo zapustila. Zaradi prekrška ji je bil izdan plačilni nalog.

PN ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI

18.5.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Cmereški gorci.  Policisti so z ogledom ugotovili, da je udeležena voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala v obcestni jarek. Na vozilu je nastala materialna škoda, poškodovanih oseb ni. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PADEL Z VIŠINE IN SE POŠKODOVAL

19.5.2021 je bilo preko RECO-ta sporočeno, da se je v Trebčah zgodila delovna nezgoda. Na kraju so policisti z zbranimi obvestili ugotovili, da je poškodovani opravljal vzdrževalna dela na svojem kozolcu in pri tem padel z višine nekaj več kot 3 metre. Pri padcu je zadobil hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje. Tuja krivda je bila na kraju izključena, o dogodku pa bo z dopisom obveščeno ODT.

PROMETNA NEZGODA V PRISTAVI PRI MESTINJU

21.5.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena PN v kraju Pristava pri Mestinju. Policisti so na kraju ugotovili, da je do PN prišlo med dvema udeleženima voziloma zaradi izsiljevanja prednosti ene od udeleženih. Na vozilih je nastala materialna škoda, zaradi prekrška pa je bil povzročiteljici izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA V BISTRICI PRI LESIČNEM

23.5.2021 je RECO dobil obvestilo o PN v Bistrici pri Lesičnem. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica os. avt. zaradi vožnje po levi zapeljal v obcestni jarek. Na vozilu je nastala materialna škoda, voznica pa je v PN zadobila lažje poškodbe, ki so ji jih na kraju oskrbeli reševalci, zaradi prekrška ji je bil Izdan plačilni nalog.

VARNO NA KOLO

V prihodnjih dneh, ko se bo vreme izboljšalo in se bo otoplilo se na cestah pričakuje povečano število kolesarjev. Policija poziva vse udeležence v cestnem prometu s kolesi, da uporabljajo za kolesarjenje  namenjene površine, kot udeleženci v cestnem prometu pa vozijo po predpisih. Kolesa naj bodo ustrezno opremljena s svetlobnimi in odsevnimi telesi, vozniki pa z ustrezno zaščitno opremo, da bo kolesarjenje varno in prijetno.

R.P./PP Šmarje