Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prebujeni Slatinčani visoko zmagali


Slatinski košarkarji so sinoči na domačem parketu v tekmi s povratniki v prvo ligo iz Laškega vknjižili prepričljivo zmago in po prvenstvenem porazu pri Iliriji ter pokalnem s Šentjurjem popravili vtis.

Gostje so povedli z 0:5, s 7:14 in 13:21 in prvo četrtino dobili za štiri točke. Rogaška je s trojko Maksima Gorbačova, ki je bil najboljši strelec tekme – 25 točk je vknjižil v 22 minutah – v 16. minuti izenačila na 36.  Do glavnega odmora je njihova prednost narasla na pol ducata točk.  Po pol ure igre je domače vodstvo znašalo 11, v zadnji četrtini pa so varovanci Dragiše Drobnjaka povsem zasenčili goste.

Za Slatinčane je prvi zaigral povratnik Leon Šantelj, kakor tudi novinec Luka Tekavčič. Zaradi poškodbe je bil odsoten Javon Greene.

Rogaška : Zlatorog Laško 94:66 (23:27, 23:13, 18:13, 30:13)
Gorbačov 25, Grušovnik 14, Durnik, Močnik in Šantelj 12, …

V sredo, 9. oktobra, bo v okviru pokalnega tekmovanja Šentjur gostoval na Vranskem, Podčetrtani pa v Slovenski Bistrici. V petek, 11. oktobra, bodo termalci gostovali pri Iliriji. Dan kasneje bo Šentjur gostoval v Novem mestu. 14. oktobra bo Rogaška gostovala v Škofji Loki.

Preberite tudi:

Šmarčani do zmage, Rogatčani in Slatinčani remizirali ob baklah (foto)