Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: ponedeljek, 7. 10.


Objavljamo poročilo o aktivnostih policistov Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v tednu med 30. 9. in 6. 10.

VOŽNJA BREZ VELJAVNEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

30.9.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v cestnem prometu obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je v cestnem prometu vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bil osebni avtomobil zasežen in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika je bil na OS Celje podan obdolžilni predlog.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO TREH VOZIL

3.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih avtomobilov in voznica osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika osebnega avtomobila. Na kraju je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Istega dne so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega premika trčila v voznika osebnega avtomobila. Po trčenju je s kraja odpeljala in ni nudila podatkov lastniku poškodovanega osebnega avtomobila. Po izsleditvi voznice je bilo ugotovljeno, da je voznica v času povzročitve prometne nesreče vozila pod vplivom alkohola. Na kraju ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU PP ŠMARJE PRI JELŠAH

5.10.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila in voznice osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja pravil prednosti v križišču voznice osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

NASILJE V DRUŽINI

Istega dne so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni s strani občanke, da zakonski partner nad njo že dlje časa izvaja psihično nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki, prav tako je ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Po vseh zbranih obvestilih bodo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.