Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Rogaška Slatina vabi na javno razpravo v sklopu priprave Občinske celostne prometne strategije


Občina Rogaška Slatina vabi občanke in občanke ter ostalo zainteresirano javnost na 1. javno razpravo na temo priprave Občinske celostne prometne strategije Občine Rogaška Slatina

Javna razprava bo v sredo, 2. oktobra ob 16. uri v sejni sobi (2. nadstropje) Občine Rogaška Slatina, ki je na naslovu Izletniška ulica 2.

V okviru priprave Občinske celostne prometne strategije Občine Rogaška Slatina (OCPS), ki bo v prihodnjih letih podlaga in vodilo za izbor ukrepov s področja prometa in trajnostne mobilnosti, vas vljudno vabijo k razpravi o viziji in ciljih razvoja prometa v občini Rogaška Slatina v prihodnje.

Uvodoma bodo predstavili proces priprave strategije ter predlog vizije in ciljev. Temu bo sledil osrednji del dogodka, in sicer razprava. Skozi razpravo bodo imeli skupaj priložnost iskati odgovore na osrednja vprašanja, kot na primer s kakšnimi izzivi se soočamo v prometu, v kakšni občini želimo živeti čez 10 let ter kaj spremeniti, da bomo lahko več poti opravili brez avtomobila.

Na podlagi predlogov obiskovalcev bodo lažje oblikovali končno vizijo razvoja prometa v občini in določili konkretnejše cilje. Sodelovanje širšega kroga občanov je ključno, saj želijo ustvariti trajnostno in celovito strategijo, ki bo služila kot temelj za razvoj mobilnosti v občini v prihodnje.