Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Medobčinskem prvenstvu v krosu v Lesičnem tekmovali učenci šestih šol


Pred kratkim se je odvil Medobčinski kros za osnovne šole Upravne enote Šmarje pri Jelšah, v katerem je sodelovalo 100 učencev iz šestih osnovnih šol.

V Lesičnem se je odvilo Medobčinsko prvenstvo v krosu za osnovne šole Upravne enote Šmarje pri Jelšah. Na tekmovanju so tekmovali učenci od 5. do 9. razreda šestih osnovnih šol, in sicer OŠ Šmarje pri Jelšah, OŠ Lesično, OŠ Rogatec, OŠ Podčetrtek, OŠ Bistrica ob Sotli ter OŠ Kozje. Učenci do 6. razreda so se pomerili v teku na 500 metrov, starejši pa so odtekli razdaljo 1000 metrov.

Foto: Borut Pihlar

Med tekmovalci 5. razreda je v kategoriji dečki prvo mesto zasedel Žan Haladeja iz OŠ Šmarje pri Jelšah, med deklicami pa Samantha Filipančič iz OŠ Bistrica ob Sotli. Med dečki iz 6. razreda je bil najboljši Dominik Limbek iz OŠ Šmarje pri Jelšah, med isto starimi deklicami pa Iva Boštjančič iz iste šole.

Tekmovanje 7. razredov je med dečki poskrbelo za zmago Adama Dolinarja iz OŠ Podčetrtek, v kategoriji nežnejšega spola pa je zmagala Ana Limbek iz OŠ Šmarje pri Jelšah. Marcel Koritnik iz OŠ Šmarje pri Jelšah je zmagovalec med dečki 8. razredov, med deklicami pa je bila najboljša Žana Vrbek, prav tako iz šmarske osnovne šole. Med 9. razredi je v kategoriji dečkov zmagal Tjan Jagrič iz OŠ Podčetrtek, med deklicami pa Maja Pavčnik iz iste šole.

Na tekmovanju je sodelovalo okoli 100 otrok. Na koncu je sledila podelitev nagrad in živahno druženje.

Foto: Borut Pihlar