Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako ste zadovoljni s storitvami OKP Rogaška Slatina? Izpolnite anketo!

V OKP Rogaška Slatina, ki skrbi za komunalne storitve na območju šestih občin Kozjanskega in Obsotelja (ter občine Poljčane) jim je mar za mnenje uporabnikov o zagotavljanju kakovosti njihovih storitev.

Zato so pripravili anketo, s katero želijo raziskati zadovoljstvo uporabnikov z njihovimi storitvami.

“V podjetju imamo vzpostavljen sistem vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem, da učinkovito obvladujemo in izvajamo naše storitve v cilju vašega večjega zadovoljstva. Naši cilji kakovosti so zagotavljanje kakovosti pitne vode, izboljšanje kakovosti zbiranja, odvoza in ravnanja s komunalnimi odpadki, širjenje komunalnega omrežja ter izboljšanje odziva na vaše probleme,” pišejo v OKP Rogaška Slatina.

In nadaljujejo:

“V želji, da bi dvignili kakovost naših storitev, v vaše večje zadovoljstvo, vam na naši spletni strani podjetja naslov: www.okp.si  ponujamo anketni vprašalnik z nekaj vprašanji, na katerega boste lahko odgovorili do 31.10.2024. Vprašanja se nanašajo na izvajanje naših storitev, ki jih lahko ocenjujete z ocenami od 1 (najnižja ocena) do 5 (najvišja ocena). Izpolnite anketni vprašalnik, saj boste z vašimi odgovori pripomogli k dvigu kakovosti storitev OKP Rogaška Slatina, d.o.o.”