Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ditka s Ferijem Lainščkom v Šmarju začela s svojo turnejo


Ditka je s Ferijem Lainščkom v četrtek v Šmarju pri Jelšah s koncertom otvorila svojo turnejo “Ljubim te, ljubezen“.

V četrtek se je v dvorani Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah odvil prvi koncert turneje “Ljubim te, ljubim, ljubezen”, ki sta jo pripravila Ditka in Feri Lainšček. Nastop, ki ga je pomagala organizirati Knjižnica Šmarje pri Jelšah, so popestrili učenci šmarske šole.

Foto: Nika Hölcl

Po koncertu je Ditka svoje občutke na spletnem omrežju Facebook povzela z naslednjimi besedami: “Prvi koncert turneje “Ljubim te, ljubim, ljubezen” se je zgodil včeraj v KD Šmarje pri Jelšah. Hvala, draga publika, da ste ga naredili tako čarobnega. Vznemirjenje in košček treme sta prisotna zmeraj, ko pričenjaš z nečim novim, a občutek varnosti so mi dali odlični glasbeniki, ki so z mano delili oder, Feri s svojo nežno besedo, otroški zborček s svojo razigranostjo in vi, ki ste tako lepo sprejeli naš program, posvečen ljubezni.

Odlično vzdušje so poleg pevke pričarali tudi Gorazd Čepin s klaviaturami in Jan Lužnik z električno kitaro, oba pa sta poskrbela tudi za spremljevalni vokal. Ilj Pušnik je igral na kontrabas, Matic Črešnik na bobne, Feri Lainšček pa je bil zadolžen za interpretacijo poezije. Na odru so se jim pridružili tudi učenci Osnovne šole Šmarje pri Jelšah, ki so s pevko zapeli pesem Ljubim te, ljubim, ljubezen.

Do konca leta se bodo koncerti v sklopu turneje odvili še v Trbovljah, Ajdovščini, Radovljici, Brežicah, Ptuju in Žalcu.

Foto: Nika Hölcl