Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dan odprtih vrat Mladinskega centra Šentjur poskrbel za pestre aktivnosti


V Šentjurju so za mlade v tamkajšnjem mladinskem centru organizirali dan odprtih vrat, kjer so pripravili pestre aktivnosti.

Mladinski center Šentjur je v sklopu Mladinske mreže MaMa organiziral dan odprtih vrat. S tem je Aktivator za 12 ur odprl svoja vrata, obiskovalci pa so imeli možnost izdelovati, ustvarjati, se družiti in pogovarjati.

Vir foto: MC Šentjur

Z dogodkom so želeli izboljšati prepoznavnost mladinskega centra in vanj pritegniti mlade ter med njimi vzpodbuditi druženje, ustvarjalnost in skupnost. Druženje se je pričelo dopoldne s čajanko, po uvodni predstavitvi mladinskega centra pa so začeli z ekipnim delom ustvarjanja in nabiranja idej za aktivnosti in izboljšave v mladinskem centru.

Sledila je delavnica “Kdo sem jaz?“, ki je udeležencem pomagala pri izgradnji samozavesti in odkrivanju lastne identitete. Po kosilu so nadaljevali z igranjem družabnih iger in se posladkali. Sledilo je športno obarvano popoldne.

Najprej se je odvil turnir v namiznem tenisu, nato pa še turnir v namiznem nogometu. Druženje so zaključili s petjem karaok, plesom in namiznimi igrami. Po koncu so organizatorji zapisali: “Po 12-urnem druženju smo ob veliki udeležbi mladostnikov veseli, da je Dan odprtih vrat potekal tako uspešno, razigrano in razgibano.

Mladinska mreža MaMa sicer združuje organizacije, ki opravljajo dejavnosti mladinskih centrov v Sloveniji.

Vir foto: MC Šentjur