Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaradi rušenja objekta stare občine v Šmarju pri Jelšah popolna zapora parkirišč

V torek, prvega oktobra, se začenjajo pripravljalna dela za rušitev objekta stare občine na Aškerčevem trgu 12 v Šmarju pri Jelšah, zaradi česar bodo bližnja parkirišča zaprta.

Zaradi narave del in organizacije gradbišča bo v času izvedbe del POPOLNA ZAPORA VSEH PARKIRIŠČ V OKOLICI OBJEKTA (ob objektu, nad zakloniščem), dovozne ceste do parkirišč in prehoda med objektoma Aškerčev trg 11 in 12.

Zaposleni javnih ustanov na tem območju in stranke lahko v času zapore uporabijo preostala javna parkirišča v Šmarju pri Jelšah (pri avtobusni postaji, železniški postaji, vrtcu, pokopališču, v športnem parku, pri občini in kulturnem domu). V prihodnjem mesecu redarji Medobčinskega inšpektorata in redarstva ne bodo izvajali nadzora nad časovno omejenim parkiranjem v modri coni na označenih parkiriščih ob občini, kulturnem domu in oskrbovanih stanovanjih, ohranja pa se nadzor parkiranja v modri coni pri Skazovi hiši, lekarni in zdravstvenem domu v Šmarju pri Jelšah.

Za pešce bo dostop do upravne enote, sodišča in geodetske pisarne urejen po ustrezno zaščitenem in označenem prehodu skozi park pred staro občino in pasom do obstoječega vhoda objekta na Aškerčevem trgu 11.

Dela bodo predvidoma končana v 30 dneh. V tem času bo v okolici gradbišča povečan hrup in prašenje; prašenje se bo sicer omililo s stalnim zmernim polivanjem oziroma pršenjem območja z vodo. Povečan bo tudi promet s tovornimi vozili in vozili gradbene mehanizacije. Dela bodo potekala samo podnevi med 7. in 18. uro.

Prikaz območja gradbišča ozr. zapore parkirišč si lahko ogledate tukaj.

Občanom se vnaprej zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času izvedbe del.

Naročnica objave: Občina Šmarje pri Jelšah